Im SO sorry babe

Åh jag mår så sjukt dåligt över att jag har varit en dålig bloggare. Jag har haft såå sjukt mycket att göra när det gäller jobbet. Det är hur mycket turister som helst och fullt upp i backen och i uthyrningen.
Jag mår bra och lever fortfatande. Fylan tar nästan död på en. -15 grader har det varit idag och jag har stått ute heeela dagen. wohoo! Kallt är bara förordet.

Om två dagar är det nyårs afton. Vad händer för er??
Jag jobbar både på nyår och dagen efter så för mig blir det nog inte så speciellt mycket fest, men ett eller två glas vid 12 slaget är självklart.

Ihh om två dagar så får och ska jag färga håret!! YAY längtar!!
Dessutom så kommer det en massa bilder imorgon. Jag hinner inte ikväll tyvärr.
Hoppas ni mår bra och ha en mysig måndagkväll. 'Puss på er!!!

xoxo

not a GOOD dAY

Idag suger jag på att åka bräda!!. allt som har kunna gått fel har gått fel. Kiffe har inge tålamod med mig idag inte jag heller på honom.
Jag har spytt två gånger efter åkningen idag och jag har ingen aning varför. Jag drack ju inte ens igår. jo.. typ en drink efter maten. Hangover? Nope. Äckligt var det iaf så jag gick hem och la mig i sängen. Nu känns det bättre men jag är fortfarande konstig i kroppen. Dessutom frunderar jag på att gå ut och gå. kanske ta en promenad till backen och hälsa på dom andra. Ja, det ska jag nu.
Hörs!!
Puss

Merry X-mas!!!!

GOD JUL PÅ ER!!!
Det är äntligen jul och dax för all denna goda maten, familjen och paketen. Och självklart Kalle. Har ni sett den?
Jag håller på att göra iordning mig inför middagen i medeby. Jag och kiffe har precis öppnar paketen vi fick med oss. Tack sååå himla mycket!!!! <3<3<3<3<3
Jag har bla fått mig en rosa morgonrock, sängklader <3, Rosa goggles, fleez set, mjuggarn, pennor opch skrivblock, en "rescue" låda (skitbra), en massa kammar haha tack så mycket thomas och carro!!!! och så en massa mer. Merci!!!

Nu ska jag fixa lite och sedan drar vi iväg till middagen. Jag är såå himla hungrig och längtar verkligen efter julmaten.
Jag har gjort nubberöra ( tack mamma för receptet den vart jätte god har redan smakat :P) Haha

Hoppas ni får den bästa julen någonsin.
Saknar er!!! Pussar och kramar i mängder!!!!!


4de advent

Det är tre dagar kvar till jul och jag bara längtar!!!!

Idag har jag varit själv i bergsliften. Jag har byglat 910 personer idag :) det har gått jättebra och självförtroendet har varit på topp :)

Jag är astrött och vill bara soooova!!  Vi ligger och kollar på Grinchen och dricker te.

Lagat mat har jag oxå :) Duktig jag är. Jag har tilloch med gjort matlådor till mig och kiffe. Och vaddå undrar ni säkert, spagetti och cornfärssås med champinjorner och lök. Så himla gott!!!

vet ni vad, det finns en grej jag skulle vilja ha, det finns i shoppen men tihi... julklapp kanske?
http://www.junkyard.se/images/product_alt/42508.jpg klicka och titta vettja :)
Dessutom skulle jag vilja ha ett par ljusrosa/bruna goggles och en svart hjälm kanske. :) Tomten ^^
haha aja, nu ska jag mysa lite. Ha en mysig söndagkväll!!
Btw så är det Heartbreak hotel ikväll kl 21. See it cuz det ska jag göra.
PUssar

friday, another day

Fredagen är äntligen här. Även fast dagarna är helt omöblerat i mitt liv just nu. Jobbar typ alla dagarna och så kan det hända att man får ledigt en tisdag eller som i mitt fall var det en torsdag.
Jag mår iaf mycket bättre idag och det har gått bra att jobba.
Nu har jag ätit en goood middag och ska dricka lite vin. GRATTIS till FRIDA som fyller 20år idag! Vi tänkte fira henne hemma hos Rappen och Anna. Ska snart dit. Men det kommer inte bli så sent eftersom jag ska jobba imorgon. Det är lördag och stugbyte. Det kommer alltså en MASSA folk hit imorgon vilket betyder mycket arbete.

Men nu ska jag kila, Ha en trevlig fredag! Pussss på er!

What ever you like

Jag vill så mycket! Jag vill titta på en massa disney filmer. Jag vill shoppa en massa. Jag vill åka bräda ( men just nu är det plusgrader ute och regnar. Kanske inte det bästa just nu) Jag vill bli frisk. Jag vill bada jacuzzi! Jag vill åka hem på julafton och fira hemma. Jag vill ha porterstek! Ska jag fortsätta? Haha. Vad vill ni?


Suprise suprise, Im ILL!

Whatz up? Jag ligger sjuk i soffan. Feber och tvärförskyld. Inte kul alls. Det som är bra är att jag är ledig idag och imorgon så då slipper jag vara sjuk på jobbet.
Jag har precis ätit lite mat. Laxpasta från felix. Mumma!
Var nyss ner till ica och köpte halstabeletter och bestälde cider till födelsedagsfesten på fredag. Nope det är inte min födelsedag utan Fridas :) Hon fyller 20 så det blir lite partyyy!!

Igår var det pizza buffe på Trapper. Askul och supergott. Vi fick äta hur mycket pizza vi ville. Dessutom var jag, kiffe, jonas och marco till Sveg igår och storhandlade hem mat. Vi köpte mat på ica för typ 1000 kr. Wow vad mat är dyrt men nu har vi så det räcker ett tag, :)

Ikväll är det sista delen av bonde söker fru vilket alla i P2 och P3 kommer att kolla på. Nu ska jag dusch!

Ps; Mamma, Kan du skicka ett mms eller något på nisse och elsa och lisa jag saknar dem sååååååå himla mycket.

Pusss

Fan vad jag SAKNAR DIG vännen!!!


Sunday, Blooooodddy sunday

Dålig dag. Jag är trött och har inte precis någon glöd. Det har vart en seg dag och dåligt med folk i backen. Imorgon är det måndag och morgonmöte 8.15 med prov. Yay. Hoppas att det går bra.

Min kära familj hemma i bergsjö skickade en massa mms till mig idag när jag var på jobbet. Dom bakade och julpyntade. Inte alls sugen nu lixom.... Jo! Jag vill oxå ha jul! Det blir julbord (knytkalas) i medeby på julafton. Kan bli riktigt mysigt.
igår vart det inget fest för mig. Jag var sjukt trött och orkade inte göra ett dugg. Jag, kiffe, jonas och simon låg och kollade på film ist.

Nu ska jag plugga lite till provet imorn. Ha en trevligt kväll. xoxo

Mör som fan

tjohoo, jag har nyss kommit hem från backen, Det gick asbra att åka och jag klarade av både sittliften som btw var helt underbar att åka, och knappliften. Jag är väldigt stålt över mig själv.
Nu sitter jag hemma och har precis äitt lite mat. Det som gäller nu är chill med tv och filten. Senare ikväll så blir det lite party i Medeby. Det kommer inte bli så mycket eftersom en ett eller två glas vin är ok.

Jag är helt mör i kroppen efter igår. Det började på morgonen kl 9.00 då vi gick börja med att skotta av alla de 94 sofforna på sittliften. Efter det så fick vi skotta till påstigningen och vid kontollen. Därefter tog jag ochb Pelle skortern till berget och spenderade dagen där med att hänga medbringare (alltså själv liftarna) vilket verkligen tof på krafterna, 16.45 drogs det vidare till Sveg. Innebandy tunering som var askul!! Vi vann inte men vi vann när det gäller spelet tycker jag. Skadad var jag också. Stamad på tårna så jag vart allderles blodig i strumpan, stort blåmärke sen bandyboll på vaden, tränings värk i ryggen,
Haha just ja, jag glömde tala om att Pelle gav mig en pistvisning på skotern. Askul att åka skoter men fan vad ont jag har i låren, aset och armarna. Man spänner sig ju som fan. Men kul är det. Utbildningen till skoterkortet som jag ska ta börjar 27dec. LÄäängtar!

Här är lite bilder från en utav backarna som jag jobbar i.


snöbollskrig

tjaaba! Detta har varit en låång dag. För det första så vill jag börja med att tacka mamma och pappa för den smarta julklappen som vi fick öppna tidigare. En Skotorkare. Det är verkligen något som behövs här uppe.
Tack <3<3

Idag så har det snöat jättemycket. Det kommer bara mer och mer. Vi har även fått våra arbetskläder. Jacka, byxor och handskar. Tyvärr så hittar jag inte sladden till kameran så jag kan inte visa några bilder just nu. Men vi ska städa ikväll så jag kanske hittar den då.
För fösta gången i mitt liv  (tror jag) så har jag huggt mig en julgran :) Dock inte till mig utan till shopen. Stor bred och fin gran vart det.
Och vi har äntligen fått värme i rummet! YAY! Nu slipper vi kylan på morgonen.

Imorgon är det snowboard som gäller. Vi ska ha pistvisning. Det menas med att hela gruppen ska ta en rundtur i alla backarna och testa liftarna. Vilken skrämmer  mig liiiite. Jag är lixom inte den bästa att åka lift. Det är något jag verkligen är dåligt på. Men jag har hela gruppen som kan hjälpa mig så det blir nog bra. Hoppas jag på :)
När det gäller peoplet här så trivs jag skitbra! Alla är helt underbara och hur häliga som helst.

Imorgon så öppnar Lofsdalens liftar och turisterna kommer att börja strömma in. Det kommer bli skirkul, Jag ser verkligen fram till det. 'Dessutom så imorgonkväll så är det innebandy tunering i Sveg. Jag ska självklart vara med och spela i Loffes team. VI kommer ha det skitkul och vi kommer verkligen lära känna varandra lite mer.
Nu ska jag plocka undan lite i rummet och kolla om jag hittar sladden. Men jag uppdaterar nog inte mer ikväll men vi får se.
Jag har funderingar på att ringa min far och kolla hur det är med honom. Har redan snackat med mamma och nicklas.

Varma kramar ifrån mig här i snön! Ha en trevlig kväll. <3


hello dude and dudettes

Jag ville bara meddela att jag lever men att jag har suuuper mycket att göra de första dagarna nu. Jag kommer att uppdatera bloggen mer imorgon. Då kommer även en lite bilder.
Ha det underbart! PUssar!

DuDE its paaartY


Första dagen i Ldalen

Tjoho! shit vad snö det är.
Idag har vi varit i Sveg och stor shoppat. Vi var förbi Dollarstore och köpte tvål, chips, godis, strumpor osv. Sedan gick vägen mot Knuten en supermysig pizzeria med supergoda pizzor. ica nästa, Massa massa mat så nu är kylen full och magen är mätt. Systembolaget köpte vi lite vin och glögg. Glögg är ett måste.

Imorgon klockan 8.00 ska jag och dom andra träffas uppe vid våffelstugan. Då börjar inroveckan. Så nu ska jag vara lite social med dom andra sedan blir det nog en tidig kväll.
Hoppas ni haft en bra måndag.
Godnatt <3
xoxo

Lofsdalen nästa

Vi har packat bilden full, verkligen stuvat in alla saker. Och lämnat våra hem och fortsatt resan upp i skogen. Jag är verkligen super nervös!!!! Magen värker och fingrarna skakar Haha men jag hoppas på att vi kommer få en perfekt vinter med massor av snowboardåkning och skratt,

Jag kommer att sakna er enormt mycket men jag kommer ju hem om några veckor igen. Dessutom så kan ni ju  se det som en vacation från mig ^^ Haha. Ta hand om er och gosa mycket med hundarna och Nisse. Kisses <3<3



uppdatering:

Nu är vi inflyttade och upp packade. Det känns lite läskigt men eftersom vi bara vart här i några timmar. Men efter att ha hängt med våra roomates och träffat lite people som kommer att jobba med oss så känns det väldigt bra. Visst jag kommer ha hemlängtan men det känns såååå grymt skönt att jag är här med kiffe <3 Vi kommer att ha det asbra.

Man har dåliga dagar och bra dagar. Men förhoppningsvis så är det oftas bra dagar.
Iaf så är det svinkallt och en massa snö! :D

Nu ska jag och min man titta på simpsons on my beautiful labtop och sedan sova.
Sov gott!! Pussar!!


Premiär!!!!!

Tjoohoo!!! Nu sitter jag vid min egna dator!!! Yay! Denhar hållt på att instalerats hela dagenoch nu är den äntligen klar.
Idag har vi bakat lussebullar och kanelbullar. Mumma :) Dessutom gjorde jag, carro, Elsa, Lisa och mina syskon pulka backen osäker. Det var askul. Hundarna sprang efter och var helt tokiga. Men nu är vi alla aströtta och ligger och kollar på Narnia på kanal 5. Kolla du oxå, det är en perfekt film att se i när det ser ut som det gör ute. MASSA snö! Tog lite kort på gården och huset som jag tänkte ladda upp senare.
Jag är verkligen helt slut i huvudet och har inte något sådär jättekul att skriva om. Uppdaterar kanske senare om jag är piggare.
Btw så är det Beck på tvn ikväll. PÅ tv400 kl 21.00. köpt chips och har lite vin så det blir myskväll i soffan med familjen. Sista kvällen hemma så ^^

Mys på ikväll ni oxå!
xoxo


shopping make u happy

Lång dag. Jag, mamma och carro varit och shoppat. Jag har inskaffat mig Loreals hudvårds serie och lite grejer från apoteket. Dessutom mötte jag upp Filip och Jennifer. Jag fick mina 2 converse skor och presenten och han fick lite pengar. Good deal. Jag är supernöjd med skorna!!


Vi har nyss kollat på idol och Robin, sötnos åkte ut. Så nu står det mellan kevin och agnes. Vem som vinner får vi se nästa fredag :)
Pappa har kommit hem. Men min vackra labtop!!! Batteriet ska ladda hela natten så imorgon blir det premiär.
Ha en underbar fredag!
Sov gott! J

Friday and im in Narnia. There's SO much SnoW

Idag muckar bejb <3 Grattis!!!!!

Det är äntligen.... fredag och på schemat står det myskväll med the family. Godis, Idol, och kanske lite glögg eller fanta. ^^
Idag så ska jag åka in till staden. Jag ska köpa linser och mascara. Apoteket väntar på mig lika så filip och jennifer som har mina skor och en present.
Dessutom kommer pappa hem ikväll med min bärbara dator!!! Som jag har längtat efter! Btw så vet vi inte hur vi ska göra med mobilt bredband. Om vi kommer att ha det den första månaden eller inte... det ska vi diskutera ikväll. Jag själv vet att jag inte kan klara mig utan internet. Im adicted! Aja, vi får se ikväll.

Nu ska jag mejka mitt face sedan gå till bussen. Ha en bra fredag!!! xoxo

Ps, ´Grattis igen babe!

Chocoholic.. me? Lol no....

Här sitter jag igen. Äter maraboo apelsin. Såå gott och såå juligt. Jag är nyduschad och fräsh. Och sängen är renbäddad och rummet är nydammsuget. Det känns som att klockan är snart 21 men den är inte ens 19.15. Vad gör man på en torsdag?
Filip är tillbaka i sverige och han har med sig ett par skoooor åt mig!! vi ska väl försöka träffas imorgon så jag kan få sakern och han lite pengar. Vad händer imorn kväll btw? Om ingen ringer mig så blir det godis och idol med familjen.
Anyways, det bästa med december och julen är att det finns chokladkalernder!!! Lucka nummer 4 sitter jag och gnager på just nu. Mumma! Smaka?

I wanna go to New York





confessions part 2

1. snöar det ute på morgonen då jag vaknar så skuttar omkring jag resten av dagen.
2. jag älskar tecknat. futurama, simpsons, the family guy....
3. jag är kär i monki djuret!
 
4. Jag älskar nyponsoppa
5. jag är den ända personen i familjen som är blond och blåögd.
6. jag älskar halsband. långa helst. Coolish!
7. Jag har inte gått till frisören och blivit klippt på 7 år utan jag klipper mig själv
8. jag vill ha bruna ögon
9. jag sover med 7 kuddar i sängen
10. jag älskar fanta och julmust
11. jag dagdrömmer 40% av dagen :P
12. converse skor is the shit, snygga, de kommer i massa färger, sköna
13. jag får lätt blåmärken
14. jag hittar oftast t-shirts på Hm didided herr. Love it!
15. om jag är lat? Haha vad tror du.. japp oftast då.
16. jag kan springa i hörklackat
17. min dröm är att få åka i en limo. Ända sedan jag var liten har jag älskat limos. Hade en i dockvagnen ist för en docka.
18. jag L.O.V.E pizzzza! med tomater, annanas, champinjoner, bea. <3
19. jag har stor chans att få vattkoppor igen
20. jag kan inte vissla
21. jag kan inte leva utan musik
22. jag har en dålig vana att somna med mobilen under huvudkudden
23. jag drömmer om en walkin closet
24. jag duschar var annan/ tredje dag. Blir typ aldrig svettig
25. jag skulle vilja träffa Hanna beth
26. jag har aldrig varit i göteborg
27. jag är en jeansperson
28. jag älskar att bada. Helst i jacuzzi ^^ (stavning)
29. Om jag inte bodde i sverige skulle jag nog bo i Usa.
30. hmm.. jag är en tönt och älskar att svara på frågor å sånt. så fråga på om dt är något ni undrar
31. jag är lättlärd
32. jag är inte rädd för ormar
33. favorit maten är tacos, potatismos och nudlar. INTE tillsammans dock :P
34. melon är sååå gott  helst tillsammns med jordgubbar
35. jag älskar julen
36. jag nöter sönder alla låtar som är bra
37. jag tror på karma
38. när jag gick i lägstadiet gick jag i pingskyrkan
39. jag är inte kristen
40. jag älskar nudlar med chilisås/ krydda!
41. jag är besatt av solglasögon, långa halsband och färgade kammar
42. jag har kungligt ryskt blod.
43. i rummet har jag mest röda detaljer. typ som matta, kuddar, överkast, tavla, ljus mm
44. internet is the shit
45. jag har 6 hål i öronen
46. jag har haft tre hål i läppen och en i näsan men tagit bort dem.
47. jag älskar att sjunga när jag städar
48. och måste ha musik när jag lagar mat
49. jag äter inte griskött. Äckligt och hemskt!
50. karuseller och bergodalbarna är grymt kul! snacka om adernalinkick!
51. jag älskar ben & jerry glass!
52. på marknader är sockervadd ett måste
53. det godaste som finns är varm oboy <3
54. älskar att dansa
55. jag kan inte ljuga.
56. jag har inget körkort
58. otur i spel...
59. dude, jag har inget pokerface
60. jag tycker att alla som läser det här ska kommentera inlägget

dagens



Weirdo... Men jag är stolt över mitt halsband som jag då gjort själv. Pärlplatta dude! Märke? Burton

got something new for me?

Rise and shine!!
Just nu håller jag på att storstäda mitt rum. Det behövs, speciellt när man har två håriga hundar springandes överallt.
På mitt schema idag:
* Tvätta sängkläder, täcke och kuddar
* dammtorka
* dammsuga
* plocka ner saker från väggarna
* packa ihop småsaker
* fixa ett tröjtryck
* ÄTAAAA


Det är väl det som jag har skrivit upp. Så det blir till att lyssna på schysst musik och städa. Vad lyssnar ni på när ni städar? Tips är alltid lika kul!

weard wounded

Jag sitter med en på klistrad bomullstuss i pannan. Jag har fått ett jack i pannan och jag har ingen aning från vad. Blöder gör jag iaf. Jag satt och kollade på futurama och kände att det kliades i pannan, så jag kliade. Men upptäckte att jag blödde. Det var sååå äckligt! Vad sjutton är det som händer!? De finns ingen anledning lixom.
Hmm iaf så sitter jag här och tycker synd om mig själv. Tröstar gör jag med mmmmaraboo <3

Jessica Szohr and Taylor Momsen

 

2 hotties from Gossip Girl. Jag vet, jag är besatt... Men wf, who isn't?

Gillar deras stilar. De båda ser supersnygga ut. Jag gillar Jessicas (vanessa) extentions. Hon passar i båda kort och långt hår. 

I so wanna go



Jag vill till Tokyo och shoppa loss! Det finns så grymt mycket snygga kläder där som man inte kan hitta i Sverige.
Ge min en biljett och följ med mig!

hear thing you dont wanna hear... that no fun!

Det värsta med att jobba på en skola är att man ibland får höra saker som man inte vill höra. Idag fick jag tex reda på slutet i sista harry potter boken. Jag som inte ens läst dem. Jag sitter lixom och väntar på filmerna. Jag vill INTE höra en massa saker från böckerna. Så tack så mycket! Nu har just förstört sista filmen för mig. Damn!

Men jag gillar er ändå!


hmm....



I just wanna go to bed again. Don't want to know!!!!! lets skip it okey? GAh!


hey guys!

Whatz up? Sovit gott? Det har jag :) Febern är borta! YAy men jag har fortfarande lite ont i huvudet. Men jag hoppas att den försvinner under dagen. Om någon timme ska jag till jobbet men innan det tänkte jag skriva några ord.

Jag har ångest!! Jag har typ 3 dagar kvar här hemma sedan flyttar jag på söndag.
Jag kommer inte fira jul hemma och själv tycker jag att julen SKA firas med familj och vänner. Det kommer att kännas såååå konstigt.

Går ångesten över eller vaddå?


kvällen

Idag har det inte varit den bästa dagen. Jag mår piss och har asont i huvudet. Tidigare så låg jag i feber.
Mamma håller på att baka så det luktar jul i hela huset. Det luktar så grymt gott!
Jag, nicklas, carro och thomas var ut med hundarna en sväng på gården och lekte i snön. Det var kul men eftersom jag inte är 100% så vart jag trött fort. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorn. Då är det även jobb som gäller. Sista dagen!
Nu ska jag duscha och sedan kolla på Desperat housewives!

Pussss


Love it Mk!


Älskar halsbanden, älskar skjortan, älskar brillorna och jag älskar armbanden!! LOVE iT dude!!


Tuesday morning.... eh... day.

Oopsii! Shit vad länge jag sov idag. klockan är snar 13.20 oh jag har varit vaken i ungefär 20 min. Men det går inte speciellt mycket. Jag är fortfarande sjuk så vila är bara bra. Ute snöar det som bara den. Hundarna vill brara ut och leka hela tiden. Hahaha Elsa såg ut som en snögube när hon kom in förut. Och Lisa hade hela nosen full med snö. Sötnosar!!! Jag kommer sakna dem som fan!
Shit vad jag längtar tills jag får min nya bärbara!!!! Love it!!


Me and Elsa

Anyways, Whatz up today?

tips tips

 

Go and check out the Achbury

Klicka på bilden för att besöka deras myspace och lyssna på några av deras låtar.


Ballooons and Ben&Jerry



I need it now so I can see my smile again. Balloooooons and Ice cream!

Ta inget personligt om jag är taskig mot er. Its not you.... its me <3

new outfit

Som ni kanske ser så har min blogg fått en ny outfit. Tack Isa för din hjälp! Är supernöjd med den. <3<3

Jag ville bara meddela att jag mår piss och att jag hatar PMS! Har du oxå besväret men vet en medicin eller någon man kan bli lyckligare av så hör av dig!

Tack igen Isa! Du är bäst<3<3<3

Nu är det officiellt

Det är december och nu är det officiellt! Det är jul om 23 dagar och flytt om 6 dagar. Jag börjar mitt nya jobb om 8 dagar och om typ två sekunder ska jag äta mig 4:de lussebulle och dricka min 3:dje glögg.


Jag kan fortfarande inte fatta det


Gosh I am bored!!!! Jag vill inte tänka att det är min sista vecka här hemma men det är sanningen. Nästa måndag så är jag i lofsdalen!!! Jag kan fortfarande inte fatta det!!!
Shit vad läskigt!!!!!

ill.. sick... whatever

Idag så är jag inte in my best shape. Jag är asförskyld och nyser konstant. Dessutom tror jag att kiffe har smittat mig med sin hosta. Hoppas det inte blir sämre. Vill inte vara sjuk... Och speciellt inte när är ensam och inte har något att göra.


pank men glad

tjabba!! Så var den helgen borta. Mycket har hänt. Vart ska jag börja..... Well... Hela min familj ikl carro och kiffe var med till sundsvall igår. Vi började med att fika på Ikea. Kaffe och choklad muffin!! Mumma! Därefter forsatte jag och mamma vandra igenom Ikea medans karlarna drog och skulle fixa annat. Jag fick 3 doftljus och ljusslingor av mamma från Ikea. Fick även två glögg muggar från Indiska och julkulor. Tack mami!! Du är bäst!! <3
Jag köpte även mig ett fint halsband och två kammar och nästan alla julklappar är klara nu. Iaf till min familj. Ni får se senare.
Ni undrar säkert om jag nu köpt en dator och nej det gjorde jag inte, Inte igår men idag har jag gjort det. Pappa ringde mig nyss från elgiganten i sthlm och dom har hittat en dator till mig. 5000kr får jag betala så får jag resten av pappa i julklapp. Wow. 5000! Jag kan då säga att jag inte har riktigt råd med att göra så mycket mer i december.
Jag måste köpa linser och gå till aboteket. Jag ska köpa en julklapp åt bejb oxå. Det är det jag har kvar att göra. Grap.!! I wish I was RIIIIK!!!!

btw så här ser min nya dator ut som jag får på fredag

RSS 2.0