its gonna be a scary night...



Skräkisar på menyn ikväll. Jag, Cicci och Emelie ska ha filmkväll med skräckfilmer. Wee!! Längar as mycket!
Självklart hänger Bessy ( Ciccis hund med) :)
Det vart ingen beställning igår så det bli de idag ist. Var alldeles för trött igår.
Och imorgon är jag ledig! YAy! Jag och K ska nog ut i backen, om jag nu mår bra imorn. Jag har asont i magen så att jag mår illa. Först trodde jag att det var blindtarmen men eftersom jag har ont typ mitt i magen så tror jag kanske lite fel.
Hoppas verkligen det går över.

GRATTIS SIMON PÅ 21 ÅRS-DAGEN!!!!!!!

Its wedding time

Klänningar klänningar klänningar.
Jag och K ska på bröllop :) Min kusin ska gifta sig i maj! Grattis till er <3
Så jag behöver ha en fiin NY klänning! Och jag har hittat ett par som jag har fastnat stort vid.
Här är en från Nelly.se

och den här är från Bubbleroom.se


Och jag hade tänkt byta ut skärpet mot ett svart silkesband så det blir en söt rosett. Svarta klackar till det.
Vad tycker ni?

17.59

Ännu en dag över. Idag är det söndag och nästa hela dagen har varit solig :) Mycket trevligt!
Cicci bjöd på glass idag i berget. Tack så mycket.
Nu sitter jag hemma i köket och väntar på att K ska komma hem. Bara jag får lite krafter så ska jag la tag i och laga lite mat. idag blire spagetti och köttfärssås. MMM!!! Nu var det länge sen.
Ikväll är det trapper som gäller. Vi ska kolla på Wipe Out och hänga ett tag. Sen blire väl att vi sticker hem till Eme och ska beställa. Yay!

Åh! Vet ni vad jag har fått av min söta K!!! Jag har länge tjatat om att jag skulle vilja ha en hamster, sååå.... I förrgår så köpte han en till mig! <3<3
Dock en större och billigare i drift än vad jag har tänkt mig´men det är tanken som räknas. ^^
His name: Hampus The Hamster


Love him!

Its spring time and Im on it


Dress for spring and summer!!
Jag vill ha sommar!!!
Är inne och tittar på Bubbleroom.se och har hittat en massa favoriter som jag vill ha.
Some a might buy and some I'll skip.
I vår vill jag ha ljusa linnen, nästan lite romantisk look och jeans, slitna :) Långt vågit/ lockigt hår och mörka naglar. I sommar ljusa klänningar, långa som korta ^^
ME WANT!!

after that

Helloo
Mitt Internet är så seeegt! Och vill inte ibland öppna bloggen så det är därför jag inte skrivit något, Men jag gör ett nytt försök nu.
Det har snöat i två dygn nu och det vägrar sluta. Solen har tagit semester och vintern har kommit på nytt.... GAH vill ha vår och sommar!!
Idag är det lördag. Saturday! jag tror att det inte är något speciellt som händer. Ska nog hem till Eme och beställa från bubbleroom senare i kväll. Men innan det så är det jobbet som gäller.

Jag sitter och drömmer om sommaren!!! Åh!

Jaha.. har det hänt något kul för er då?

Jag måste ha ett jobb efter säsongen!! Iaf till sommaren. Och jag vill jobba i butik eller något liknande. Hjälp mig!

Play time ^^

Ledighetskomiten här ^^ Äntligen har jag två dagar ledigt! Just nu är jag hemma och tvättar. Bara chillar, sitter och lyssnar på John M och donar lite. Om typ två timmar ska jag möta Carro på fika. Just nu sitter hon hos frisören i Sveg och blir fin i håret.

Jag har lekt med webcameran igen ^^ hihi jag tycker att det är jättekul!


Jag tog en massa mer men ni får se dom senare.
Jaha, idag är det måndag och helt ny vecka. Denna vecka så är det väl inget speciellt som kommer att hända, vad jag vet än...
Imorgon så ska jag och Emelie till Sveg. Shoppa lite ^^ ÅH! jag längtar till sommaren! Vill gå omkring i klänning barfota! Sola, och bara njuta av att inte ha underställ på sig nästan varenda dag. Haha
Aja, Nu ska jag klä på mig lite mer kläder.. bädda sängen och hitta på något.
Have a nice day!

J♥

LOVE love love



Man blir kär bara man tittar på dem <3<3


sun all day long!

WHatzUP?
Torsdagkvällen är här och jag är super seg. K och jag har beställt pizza och tagit ett glas vin till det. SÅ gott med pizza!
Idag har det varit solsken heeeela dagen! Underbart! Hoppas på att det blir lika dant imorn. Det börjar verkligen bli vår ute nu. Härligt!
K ligger här brevid mig och kollar på medans jag skriver... han tycker att vi kan kolla på film ist... Haha han får allt vänta. ^^

Jag saknar verkligen mina bäbisar där hemma! Jag skulle verkligen vilja ha dem här!

Och mina drömmar.... still there.. Chrille tror att det har och göra med andarna som bor här i Medeby. Vilket jag oxå tror, och en anledning till att K inte känner av dem är att jag kan vara mer mottaglig än vad han är. .... Jag tror att det ligger något i det han säger. Vad tror ni?


Nu ska vi kolla på film sen ska jag försöka sova. Det är fredag imorn!! YAY! Älskar fredagar!
Godnatt på er! Sweet dreams!

I will try

Efter en lång dag ligger jag i sängen och kollar på film. Somnar snart så det blir nog inte läng till.
K ligger brevid mig och spelar super mario. Haha han fnissar som ett litet barn när man spelar. Det är så himla kul!
Jag och nea har åkt på kvällåkningen med det gick inte så bra eftersom min bräda säg sig fast i isen som en sugpropp..
aja, nu ska jag sova.

Sweet dreams
Kisses♥


the nightmares

HELLO hello..
Nu var det ett tag sen jag skrev, har fått höra att jag måste bli bättre på att uppdatera... så rätt så! Lovar!
Just nu sitter jag på jobbet, trevligt men ganska så ensamt. Det är onsdag vilket betyder kvällsåkning. Och solen lyser över Lofsdalen så det kan bli väldigt kul att åka ikväll.
Igår var det en bra dag :) K och jag lagade mysig middag. Kött med klyftpotatis, sallad, beasås och vitlöksbröd. Mumms!! Han diskade och städade i köket och jag städade ordning lite i vårt rum och tände lite levande ljus så vi fick det lite mysigt. Tonade håret gjorde jag ixå. Syns ingen skillnad dock :) Men det känns bättre. ^^

Jag har börjat sakna min kläder som jag har hemma.. Vilket påminner mig om att det inte är så länge kvar på säsongen :( Shit vad fort tiden går, det är ju bara några veckor kvar nu. Det sa bara poff så var det mars. Men jag hoppas på att vi får åka på något tillsammans så vi får ett riktigt hejdå. Sorgligt!

Jag måste ju berätta, jag har haft mardrömmar VARJE natt nu i flera veckor och dom vill inte sluta. Jag minns verkligen inte sist jag hade en dröm som var rolig. jag drömmer mardrömmar och vaknar på nätterna av ett ryck eller att jag tilloch med skriker till. Vad betyder det?? Jag vill veta! Någon som kan om drömmar?

Aja, nu så iaf så ska jag fortsätta jobba. Det är ovanligt lugnt här just nu men snart så kommer det väl någon själ. :)
Uppdaterar mer ikväll.

Kisses ♥

Friday 13:th

HEJHEJ TJOHOO!!
Idag är det fredagen den 13!! och det är Linas och Alexfödelsedag!! Grattis!!!! <3<3
idag efter jobbet så ska jag direkt till hotellet och möta upp K och hans föräldrar. Vi ska bada och sedan äta lite middag!
Sen senare ikväll så är det Kalas för de två födelsedags barnen ^^ Kul ska det bli.
Wihuu!! Jag är ledig imorn!! Då blire brädan och backen för mig. Lika så på söndag..... OCH på måndag :) Fan vad kul!

Vad ska ni göra denna fredag?


Onsdag= Kvällsåkning

Hejhej hallå!!!
Sitter på jobbet med Simon, trevligt trevligt. Fick daimtårta idag av Cicci, och kakor pga att hon förlora ett vad igår ^^
Haha och Simon hade med sig Bullar till jobbet. Tack för det!

Idag har det varit en väldigt bra dag och jag hoppas på att den fortsätter likadant. Ikväll blir det brädåkning!!! WEEE! Länge sen nu tycker jag.
Kvällsåkning is the shit! Sen efter det så blir det nog att jag och lina drar till Hotellet och solar solarium. Jag ska ju bada med Ks familj på fredag och då vill jag inte vara en blekfis. Lite färg kommer jag iaf att få. ^^
Nu är det bara ca 20 minuter kvar på min arbetsdag.
Hur har din dag varit?

Gah! Längtar efter att få komma ut i backen! Nu jäklar är det inte långt kvar!

ha en trevlig kväll!!
Puss ♥

snabbtitt

Då var måndagen snart över. Jobbat idag och det har gått väldigt bra. Synd bara att det är blötsnö ute så det läre bli hårt i backen tills på onsdag då jag ska åka. Damn!!
Ska nog hem till Emelie och kolla på film snart. K ska skjusa mig, snäll som han är!

Så vi ses senare! Ciao!!!


21.35

Kom nyss hem från Trapper. Har ätit middag med K, Emelie, Danne, Carro, Jörgen, Anna, Frida, Max och Linnea. Vi kollade på säsongs starten av Whipe out! Hahaha askul! Fan vad vi skrattade :)
Jag mår lite bättre nu än vad jag har gjort tidigare. Nu ska jag hoppa in i duschen och senn sova. Arbetet väntar imorgon.
Shit vad det snöar ute :) Massa snö!!

Btw så lyckades jag lägga in låten på mobilen. Nu har jag det som ringsignal! Så ring hur mycket ni vill så jag får höra den^^

Ha en trevlig söndagkväll! Natti natti! ♥

Just A normal Sunday

Vet ni vad? Två backar läsk var på besök i Lofsdalen igår. Det var länge sen man träffade Totte och Andereas så det var trevligt. Mindre trevligare var att jag har haft feber i två dagar nu.

Igår så åkte jag, K, Jacob och Jonas till Vemdalen. Vi shoppade, dom åkte lite å så... det var ju lixom meningen att jag oxå skulle åka bräda men eftersom feber tog över så var det annat.

Nu ligger jag i soffan och gör inte alls något speciellt. Fredrik vakande nyss och gjorde mig sällska en stund i vardagsrummet. Haha snacka om att han hade detr kul igår. Jag tror att han fortfarande är lite full. Nu har han lämnat mig och dragit ut i backen för att åka lite skidor. Jag undrar hur det kommer att se ut... :P

Jag sitter och försöker få in lite ny musik i min mobil men den vill inte ta låten jag vill ha mest!!! GAH! varför vill du inte ta den??? Jag vill ju ha den som ringsignal!!! Blah! Aja, det kanske vill senare.
Nu ska jag kolla på PS, I Love you och göra lite popcorn. ^^ Mys på en söndag... Me like! Men sällskap vore inte helt fel. Haha nu skulle en hamster vara helt perfekt K!!
Jag har sagt till honom att jag vill ha en, en sån där liten dvärg^^ jag vet exakt vad det skulle få heta. Men det tänkte jag inte tala om...... än.
SEE YA!!!!



Im here for you, Im just a phonecall away. When ever you feel that you need to talk im there.


Its true

Det finns inga ord i världen som förklarar hur mycket jag tycker om dig!
Älskar dig K


just nu

Min torsdag har varit typ som alla andra torsdagar. :) En bra dag :)
Nu sitter jag lyssnar på disneys love songs ^^ haha ja jag är ett barn innerst inne.
Jag har lagat mat och nu står K och diskar. Snällt av honom.

Ikväll är det hockey. Brynäs- Färjestad
Vem vinner tror ni?


The day after

Gårdagen bjöd på en massa fest. Efter jobbet drog jag, Emelie och Madde till Sveg. Det var första gången för Eme på systemet så ^^ Haha efter systembolaget så drog vi till ica för att köpa partyhattar därefter hem till Emes föräldrar.
När vi kom till byn igen så betällde vi hem mat från trapper. Food, sminkning och klädebyten uppföljt av drinkar och massa vänner. Vi hade askul och festen fortsatte långt in på natten. Men singstar på Trapper. :)

Idag mår väl ingen sådär jättebra men vakna är vi iaf. :) Jag har duschat och ätit och nu sitter jag och kollar på film. Ensam hemma och det är en aning tyst för mig just nu. Jag vill ha sällskap! Funderar på att ringa Tess så hon kan komma och hämta mig.

Ikväll är det kvällsåkning :) Se upp i backen för Johanna är på väg :)

TJA!


3/3

GRATTIS EMELIE PÅ 20ÅRS DAGEN!!!!!!


Husky Husky Husky

Pizzan var goodie good!! Husky ikväll då:) Never been there och nu ska jag dit!! Ska allderles strax till Emelie och hänga sedan drar vi till Vemdalen senare ikväll. Imorgon fyller Emelie 20!! WEEE!! FEST!!!

Jag vill söga grattis till K's mamma som fyller år idag. GRATTIS!!!!

Just nu väntar duschen och sen drar jag och Tess till Em.

SEE YA


Soffan är min!

TJaaba
Läget? Jag är nu hemma från jobbet. Har tagit min plats på soffan och tänker ligga här tills någon flyttar på mig.
Har nackspärr. Fick det igår när jag bortade tänderna av alla tillfällen. Vetepåse is the shit!
Igår så hade jag, Emelie och Tess bakisdag med stooor frukost och dvd. Vid 14 tiden så drog vi till sveg för att hänga. Vi var till dollar och till ica. Sen var vi hem till Emelies föräldrar och vart bjuden på kaffe och kollade på punk'd och snackade lite. Mysigt. Därefter drog vi hem igen till Lofsdalen, lagade mat och kollade på Melodifestivalen. Färgade Emes hår och kollade sist på Lejonkungen 3. Mysig dag må jag säga.
Idag har det varit jobbet och imorn samma sak. Vecka 9 är änltigen över och nu börjar det bli lugnare. Det har faktist varit en väldigt bra dag. Jag måste då säga att under dom senaste veckorna då det varit sportlov så har det gått jättebra. Stolt över mina arbetskamrater! <3

Nu ska vi snart äta lite middag som K ska fixa. Hmm.. Undrar vad det blir.
Ikväll är det Beck kl21. :)


Ha en trevlig kväll!
Peace out!



RSS 2.0