Tillsvidare



Jag vill ha dig här med mig. Vill inte vara utan dig. LÄngtar tills vi ses älskling!

Längtar Längtar Längtar

Jag kan inte tänka på något annat än stockholm just nu! Längtar som fan! Ska bli kul att träffa Isa igen. Och Ida, Kristin, Matilda, Åsa, Tove och kanske tilloch med Hanna. Ja, allihopa. Knuten på tråden är bara att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen alla nätter. Jag brukar sova hemma hos faster på Lidingö men nu så fick jag höra att min sjuka kusin bor där så...
Jag ska kolla med Kristin om jag kan sova där på måndag och tisdag.
Jag vet inte heller riktigt när jag kommer hem. Det var planerat att jag skulle åka med pappa hem på fredagen men han kanske måste stanna över helgen och jobba. Men det får han inte reda på förän nu i helgen.
Haha ska bli spännande det här :)

Last day in July

Oj, God morgon. Nu vaknade jag. Det är så underbart att sova ut när man är ledig. Idag önskar jag att det händer mer än vad det kommer att göra. Det är sol och varmt ute. Alla jobbar förutom jag. Imorgon ska jag in till stan och luncha med mamma men idag har jag ingen aning vad som händer. Vad ska ni hitta på?
Just nu sitter jag ute på gräsmattan och äter melon och läser La Redoute's Höst och vinter katalog. Jag vill egentligen inte säga det men jag börjar längta liiite till hösten. (för kläderna)
På tal om Höst så måste jag tipsa er om Alexander Wangs höst kollektion. LOVE IT!
Alexander wang   Klicka på bilden!!!

To night

Det är onsdag. Jag är sugen på att gå ut. Följa någon? Jag ska inte jobba imorgon så det passar ju bra att hitta på något ikväll. Men om ingen vill följa så blir det nog filmkväll hemma med popcorn. Filmtips någon?

Jag har funderat och funderat och jag vill ha rött hår. Det är så sjukt snyggt. Jag har haft det förr men nu vill jag ha de igen. BUT, jag har ett nyårs löfte att hålla. * Att inte färga håret på ett helt år. Alltså hålla mig blond.
 Ashlee Simpson i sitt snygga röda hår


Vågen, Mitt stjärntecken

Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.

Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.

Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensam i ditt liv. Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med.

Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till.

Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.

Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.
vågens astrologiska färger är blått och rosa.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 2.

Växter/blommor: Syren

Stenar: safir


back to my hometown

På söndagkväll åker jag mot mitt barndomshem. STHLM!! Blir där i ungefär en vecka. Ska bland annat till slottet för att se min bejb stå på högvakten. Träffa mina underbara vänner, shoppa lite och besöka frissan.
Men innan det så har jag en lång vecka framför mig.

Haft en bra dag?
Pusss


Ash.


Fattigt

Idag vart det bestämt ganska så mycket. Jag har köpt mig en mobil. ÄNTLIGEN säger jag bara. Men jag är 1700 kr fattigare. typ. Men som sagt, jag behövde en.

Dessutom blir det Sthlm på söndagkväll. Jag blir nog där tills på fredag den 8 augusti då jag åker med Kiffe hem. och sedan den 9 så blir han 20!!!
Shit vad pengar det kommer att gå åt den här månaden. Och augusti har ju inte ens börjat. Hur kommer detta sluta.

Bytheway, tips om presenter till sin pojkvän som fyller 20år!
Puss

Miss Ashlee Simpson-Wentz



God Morgon

Måndag igen. Helgen har  varit rätt så lugn. Bio i fredags. Batman, The Dark Knight. Har ni inte sett den, SE DEN.
Heath Ledger var helt fantastisk.
I lördags var det S-vall som gällde. Shopping. Jag fick med mig hem ett linne, nessisär, två bikini överdelar från H&M. En grå ziphood från BikBok. En Nikita mössa och ett halsband från Hang Loose. TVå nya solglasögon från Åhlens. Röda.
Plus lite mat, godis, alcohol och bensin till bilen.
Igår var jag, Kiffe, Johan, Rickard och Hampus till Gäddviken och åkte Wakeboard. Jag fick inte åka eftersom jag brutit tån men åka båt fick jag. och bada gjorde jag oxå. inte det varmaste vattnet precis men skönt var det.
Har ni haft en bra helg?

Nu är det dax att sticka till jobbet. Ha en bra dag!
Ciao

Summer heat

Värmen är het.
Det är 28 grader ute i skuggan och klockan är inte ens 12. Helt underbart.
Idag blir det  en dag på stan. Bussen går 14.25 och då åker jag in med min kära mor och bror. Det blir lite shopping, glass och kanske en tur till stranden.
vad ska ni hitta på i värmen då?

Ha en bra dag snyggingar!

green tea and a good sleep

Jag sitter i min pyamas och dricker grönt te, funderar starkt på att ta en ipren och sova. Jag har ont i magen och värken vill inte försvinna. Har ni något tips?
iallafall, sov så gott!

xoxo


Puss babe


Jag har precis pratat med min andra halva och jag längtar verkligen att få träffa honom imorgon. Det är verkligen helt underbart att vara kär.
Imorgon ska vi köpa vin och beställa thaimat. Hänga med några vänner och ha det allmänt mysigt.
vad ska ni hitta på?

Insperation


  




Nicole


Snygga Nicole lämnar Watts Up Studio i West Hollywood. Jag gillar hennes slitna jeans och the smokey eyes.
Den vita snygga t-shirten kommer ifrån James Perse.   
 

Wake up happy



Morgonmusik kan vara det bästa til kaffet. Idag blir det Sonic Youth - The Empty Page.
Kopiera och lyssna

thursday

Jag har precis fått reda på att jag är ledig imorgon :):) Yay!!
Då är det bara den här dagen kvar nu sen är det helg.
Vi snackade om vad vi skulle hitta på i helgen och det blir nog att vara hemma och mysa på fredagkväll när han kommer hem. Typ hyra en film och beställa hem thaimat. Sen på lördag så åker vi eventuellt till Sundsvall och där blir det shopping ;) Och på kvällsidan så blir det säkert att vi går ut och tar en öl.

Det kan bli en väldigt bra helg. Vad ska ni hitta på?

Just nu är det iaf en hel torsdag kvar. Sitter på golvet och funderar vad sjutton jag ska ha på mig idag. Och håret ska vi inte tala om. Gå ALDRIG och lägg er med blött hår. Jag visst om det tidigare att det inte var så bra men jag var verkligen helt slut igår.

Dagens resultat blir kläder: ljusa Lee jeans, tunnt vitt linne fr Carlings, grå ziphodd fr Jack n' Jones
Hår: utsläppt ruffs med fläta i luggen, Smink: Mascara, läppbalsam


Ha en trevlig dag!

Romeo & Juliet


jag har precis gjort en sak som jag inte skulle ha gjort. jag har tittat på filmen Romeo& Julia. (den med  Leo) och jag är helt förstörd. saknar min man så himla mycket just nu. varför kan han inte vara här just nu. vi ses inte förän på fredagkväll. och det är bara onsdag idag.
att lyssna på Curly Sue gör inte saken bättre precis. men jag kan inte låta bli.

ring mig älskling

morning glory

godmorgon, jag har äntligen orkat dra mig upp ur sängen. jag är ingen morgonpigg person.
snart ska jag traska iväg till jobbet men först måste jag piggna till lite. kaffe och musik är det bästa som funkar idag.  
sitter och lyssnar på Foo Fighters.
  
jag vill observera att bilderna är sen i våras. idag är det allderles för varmt att ha strumpbyxor på sig.

En oförglömd tisdag

Jag kom för en liten stund hem från spiksmedjan i baståsen. har varit på musikväll där med ett par vänner. vi hade hur kul som helst och jag fick se jon-olov uppträda. en sak är då sant, det karl kan både spela och sjunga. fick hans demo by the way.
träffade en massa som jag inte träffat på år också. gamla skolkompisar och grannar. det dracks vin och vi skrattade och gick barfota i gräset.
men kvällen blev dock ganska så kort. Imorgon är det jobb igen och en tidig morgon.
bilder får ni se imorgon.
natti natti!

Nu så

då var det dax igen. det är måndag och det är nu helt slut på semestern. Kiffe åkte tillbaka igår och jag börjar jobba på heltid idag.
jag har precis slängt i mig lite fil och juice. nu ska jag ta min latte och vandra iväg.
det bästa med just dethär jobbet är att man inte behöver tänka på smink. jag får nämligen inte ha smink mer är mascara och läppglans.
så idag har jag bestämt mig för att vara ledig i kläderna.
iklädd vitt linne, grå hood och jeansshorts.
håret: uppsatt i knut.
makeup: mascara, läppglans.

så dagens bild passa perfekt. M-k

Idag är det Fredag



Jag ska snart springa iväg till jobbet. jag känner inte alls för det egentligen men det som får mig iväg är att jag får träffa min man ikväll igen.
jag mår fortfarande dåligt men jag hoppas på att det mesta försvinner under dagen.
vad ska ni hitta på idag?

Idag är det fredag. dagen schema ser ut såhär :
* jobba 12-17
* hem och träffa pappa och mormor.
* fika
* ta bussen in till stan och träffa Kiffe.
* ringa Matilda och träffa henne. 
* maybe ta en öl och ha det mysigt. 
* ställa väckarklockan tills imorn( jobba)
* soooooooova 

PMS

Det här med pms. det är förjävligt.
jag har en stark pojkvän som stannar hos mig när jag mår så dåligt som jag gör. inte ens jag klarar av mig själv när jag är som värst.
jag har testat en massa piller och mediciner men inget hjälper. nu funderar jag på att söka hjälp hos läkare. det måste ju finnas något som kan hjälpa mig. måste jag verkligen må så dåligt varje månad?
Sjukt.

Efter regn kommer sol

Jag vill börja med att säga förlåt. Jag har inte alls varit aktiv med att skriva.
Men min semester har varit helt unerbar och jag har njutit av varje dag.
Min tå är fortfarande bruten så jag haltar än. Det är tur att man har en förstående familj.
Imorgon kväll kommer Matilda hem till Hudik. Längtar efter att få träffa henne <3
Sen blir det jobb hela helgen. Från fredag till söndag.
Jo Mormor kommer på besök i helgen oxå. Hon har inte varit och hälsat på sen hon vart sjuk i cancer så jag längtar grymt mycket efter henne.

Kiffe är här och det blir mys ikväll. Film, popcorn, filtar och ljus. Men först ska jag duscha.
Hoppas ni mår bra.


Back from Greece


Im baack :)
om jag ska vara ärlig så kom jag faktiskt i tidigt tidigt igår morse från Zakynthos, Laganas.
det är skönt att vara hemma igen men saknar värmen och våra nyinskaffade vänner.
tro det eller ej så har jag faktiskt blivigt ganska så brun. det syns :) yay!!! på cupen så har jag brutit tån, börjat flagna på axeln och dränkt mobilen i alcohol.
det vart 8 dagar med sol, bad, fest^^, nya vänner, ljusblått vatten, sool, palmer och min kärlek <3
     

    
 
det är fredag och jag är helt slut. snackade med Kiffe och han var festsugen. .... jag kan bli om ni hjälper till. sofie <3
nu ska jag och min far titta på en ny mobil åt mig. dom betalar själva mobilen men jag ska betala abom.kostnaden varje månad.
jag vet redan vilken jag vill ha:)

nu ska jag äta sen åka till min man.
puss på er!

RSS 2.0