nervöst? oh ja

Jag är så sjukt nervös just nu. Ni ska se mig. Dessutom känns det som jag har jättemycket att göra men kan inte få något gjort för att jag är så förvirrad. Jag behöver min någon här just nu så jag kan få en kram. Bejb kommer inte förän om en timme och jag skulle egentligen villa springa till systemet nu så jag slipper det sen. Men det är ju typ snöstorm. Mamma påminde mig nyss på att köpa en ros och ta med mig så det blir en runda i byn. blomsteraffären och sedan systemet.
vi ses!


Första snön ligger kvar och det kommer bara mer


Det blev en bra morgon på en jobbig dag
. Snö snö och ännu mer snö! Det bara öser ner.
Men om några timmar ska jag möta bejb utanför kyrkan. Det är begravning för hans morfar. Det kommer bli jättejobbigt men jag vill verkligen vara där för honom. Så jag ska vara stark.
Men innan så ska jag nu äta frukost och städa ordning lite i mitt rum.

Ha en bra dag!

If only


Jag har nyss tittat  på filmen If Only och gråtit som en litet barn. En kärleks historia som verkligen värmer. Om ni inte har sett den så se den. Men se till att ha din lover eller vän inärheten. ♥


How soon is now?

Klicka på bilden och lyssna. Detta mina vänner är Dagens!
  

Snygga Tees for Men



1. Sean John 400 :-
2. Quicksilver 350:-
3. Zoo York 339:-

Det finns mer på Eddyemery.com

sömntuta

Godmorgon! Hur är det? Jag är verkligen hur trött som helst och hade egentligen velat ligga kvar iaf två tre timmar till. Men vad gör man inte för jobbet.
Ska snart sticka dit men måste packa väskan först. Direkt efter jobbet åker jag in till stan och ska träffa Matilda och Lina. Det blir nog att jag sover borta inatt.

Det är onsdag, vad ska ni hitta på ikväll?

Ashley


Vart ska allt ta vägen?

Jag sitter i mitt rum och tänker på framtiden. Vad sjutton ska jag göra av alla mina saker när jag flyttar? Jag har precis rensat bland papper. Kastat det som är onödigt att spara och sparat de viktiga.
Men nu ser det ut som jag vet inte vad i mitt rum. Jag vill bara knäppa med fingrarna och poff ha ett  städat rum. Är jag lat? haha det visste ni ju redan.

Idag så har jag spenderat mig dag i hudik med Lina. Vi har fixat kort till legetimation och skickat in pappret. Så om ca 2 veckor får jag hem det i brevlådan. Men shit vad dyrt det är att göra ett nytt leg. 145 kr för själva porträttkortet och 350 kr för leget. Well det kanske är värt det. Btw så får ni INTE se bilden. Jag ser uppstoppad ut. Fick inte le eller sitta snett med huvudet.
Iaf efter vi fixat klart det så gick vi omkring i butiker. Hittade en massa som jag ville ha men köpte inget.
Därimot så var jag på Hm igår och köpte mig ett svart fint skärp och ny mascara.
Vi var även och solade. Helt underbart. Fick lite färg så jag är rätt så nöjd.
Imorgon är det jobbet som gäller. 10-18. Därefter blir det Girlsnight med Tilda och Lina.

Nu ska jag titta på GW och städa rummet. Ha en mysig kväll!

Tisdag morgon

Godmorgon! Hur är det med er?
Jag och Lina vaknade för ungefär 10 minuter sen. Hon kom hit igår och vi hade tjejkväll med SATC och godis. Idag så ska vi in till stan och shoppa lite. Jag ska även ta ett nytt kort och skaffa mig ett nytt Leg. Mitt gamla gick ut i sommras och nu när jag fått lite lön så ska jag passa på.
Ikväll så kommer Matilda hem till Hudik. Så vi tänkte träffas imorn och dricka vin ( jag, Lina och Tilda) och ev. gå ut. Det är ju billigt och bra på onsdagar och nu eftersom det är lov så är det nog ganska så mycket folk.

Nu ska vi äta frukost. Ha en trevligt dag!

söndags filmen

Myskväll med bejb. Film och godis. Mumma. Ligger i soffan med filt och väntar på att reklamen ska sluta. Titta på 40 year old virgin. Haha askul film. Tv3 för er som vill se.

Bad hairday

Ibland vill man inget hellre än att raka av sig håret. Jag hatar dåliga hårdagar. Äckelhår!! Det är bara torr och ruffsigt! Blä blä blä!
Jag drömmer om hollywood glans och tjockt hår! Fint hår. En utav mina underbara kompisar har sååååå sjukt fiint hår så man typ vill bara ta det.
Jag läste någonstanns att det finns hårpiller. Ett piller som gör att håret växer snabbare och ger ett tjockare och bättre resultat. Men vågar man verkligen testa det... Tänk om man vaknar en morgon hårig som en man. Usch vad hemskt!
Är det någon av er som har ett tips på hur man får tjockare och natruligt glansigare hår, säg gärna till!

Ha en bra hårdag!

Presenting

För er som inte vet vet Nisse är:
Min 8-åriga dvärg/hermelin


5 kuddar och ett fluffigt täcke

Jag ligger i sängen och gosar med Nisse (ninisen) och Elsa. Vi tittar på Sex And The city The Movie. Jag älskar verkligen filmen.
Imorgon drar jag in till stan. Tänkte shoppa lite och sedan hänga med Lina. Bejb kommer hem imorgonkväll oxå men jag vet inte vilken tid än. Just nu ligger han nog och sover sin fösta 10 timmars sömn på en vecka. Han är saknad!


Sovgott raringar!!


chill med vino och idol

Jag har precis ätit tacos och tittat på Idol. Sanningen måste fram- Lars är INGE bra! Sorry alla lars-fans men seriöst, var han bra ikväll?
Det känns lite mysko att sitta hemma på en fredag när jag är van att hänga med en massa folk. Kiffe är kvar på slottet och kommer inte hem förän imorgon och Lina är i gävle.
Jag sitter hemma och är fortfarande förskyld. Visst jag måste erkänna att det är lite skönt att bara chilla och snacka med min familj men det vore inte helt fel med en filmkväll med mina babes. Saknar er!! ♥

Vad gör ni denna fredag?


Snowboard Js

Killar! Kolla hit!!
Hittade några snygga Snowboard jackor på junkyard och boardstore. Checka


1. DC Shoes Servo 2500:-
2. Nitro Our Way 1699:-
3. DC Shoes Spectrum 2399:-

Eddy Emery

Jag ville bara tipsa er som är intresserade av skid/ snowboard/ skate om en ny sida.
Eddy Emery är en sida med snygga och coola tees och klädesplagg b.l.a från märken som Analog, Burton, Ed Hardy, Levis, Nike, Nikita, Dc shoes, WESC, Volcom, Roxy, Quicksilver och Zoo York.

Checka in Sidan HÄR

Merry christmas... ?

Jag sitter och funderar på julklappar. Haha jag har kommit fram till att det är 9 veckor kvar till jul. Och jag längtar dit!  Julen har alltid varit stor för mig. Både med familj och vänner. Oh my gosh! Maten!!! Mumma! Men en sak till. Julklapparna. Jag älskar att ge bort julklappar och vem gillar inte att få dem :)
Nu har den stora frågan parkerats i mitt huvud : Vad önskar jag mig?

Vita underlakan till min dubbelsäng
Rosa morgonrock
En laptop
Ett bidrag till min vinterutrustning

Det är det jag kommit på hittills.
Men som sagt, jag har ju 9 veckor kvar att fundera.
En sak som jag vart nyfiken på är vad ni önskar er?

pannkakor eller inte?

Jag vet inte om jag vill gå ner till köket. Jag känner mig som en liten barnunge. Men efter 21 år borde mina föräldrar veta att jag inte tycker om "svenska" pannkakor. Jag gillar när man har filmjölk i då dom blir tjockare och mer fluffiga. Godare rent ut sagt.
But no, dom ska envisa sig att ha tunna äckliga fettkrispiga pannkakor som smakar stekos.
Är jag löjlig? Kanske men alla har rätt att tycka till!
Eller?

Vill helst ligga i sängen

Jag har nysigt 11 gånger under denna timme. Jag skojjar inte. Jag är helt slut. Dessutom har jag världens påsar under ögonen. Haha tur att inte bejb är här då skulle han väl svimma.
Om ca 1 timme ska jag till jobbet (hur nu det ska gå) Men jag behöver pengarna så här ska facet sminkas. Thank god for concealer.
Jag jobbar från 12-16 idag så jag hoppas att inte någon hinner scanna mig. Men jag tror att det är ganska så lugnt. Jag ska ju bara passar en massa ungar och typ bygga lego eller något. Så det är ju lugnt. Det var ju pga dom som jag vart sjuk. Så, det blir nog bra.
Vad ska ni hitta på idag då?

Annars idag så händer det inte så mycket. Det är redan torsdag och ikväll är det ghost whisperer på tvn. Och imorgon är det äntligen fredag! Yay.

Ha en trevligt dag!

Dagen börjar komma mot sitt slut

Jag är helt slut fastän jag bara lagat mat. Shit, undrar hur det kommer att gå med jobbet imorgon.
Men jag ska kolla på Grey's anotomy och sedan så kallar sängen. Vi får se hur jag mår imorgon om det blir jobbet eller inte.
Sov gott raringar!!
Puss

J.

I flyttkatongerna?

Jag ska flytta om ca två månader och jag är lite lätt nervös. Jag vill inte lämna mina älsklingar ( Lisa, Elsa och nisse) <3 Men jag vet att det inte går att ta med dem. :(
Men iaf så har jag grymt mycket prylar, kläder, möbler osv. Vad ska med och vad ska inte med?
Min säng MÅSTE med. Min underbara 180is. <3 och alla kläderna ska med. Tror jag iaf. Jag ska ha med mig vinterkläder, festkläder och badkläder. Det finns trots allt jacuzzi och bastu ^^.
Skor <3 Både vinterskorna ( alla) och några klackisar.
Jag tänkte eftersom jag ändå ligger sjuk kan jag ju gå igenom allt på vinden. Kläder och prylar. Kasta allt som jag inte vill ha. Lixom stor rensa. Kan bli kul. :) Får se senare!


LÄngtan efter solen och den vita snön!!


 Längtar är såå grymt stor efter backen!!

webshopping

När man är sjuk får man sitta och webshoppa. Jag har hitta en MASSA som jag vill shoppa hem. Men tyvärr vill inte min plånbok det. Inte än ialla fall.
Haha eftersom jag har typ mitt nya jobb i hjärnan hela tiden tänker jag bara på vinter och snö.
Jag skulle vilja ha mig ett nytt ställ i år. Så nu har jag vart inne på junkyard.se och checkat läget. Hittade jag något? Yes klicka på bilden!!
 

Och Äntligen har Gina Tricot skaffat webshop! Flickor det är bara att beställa :)

Sjuk :(

Hej på er raringar! Hur står det till?
Jag ligger sjuk hemma i sängen. Försyld :( Inte kul alls. Men jag har både min bror och pappa hemma som kan slava för mig idag. Te, te,te och ännu mer te :)
Det är onsdag och planerna var egentligen att gå ut ikväll. Det är ju onsdag men tyvärr babes så kan jag inte. Jag skulle ha tränat med Lina och men det strök jag i morse. Jag orkar lixom inte ens resa mig ur sängen. 
Hundarna är ute och leker i solen. Det är perfekt väder för att vara ute. Men jag har lite feber så jag fryser säkert aset av mig och jag går ut. 
Vad kan man hitta på hemma när man ligger sjuk? Hmm? Jag har ju iofs Sex and the city boxen ^^
Är det någon mer som är sjuk som vill ha sällskap?

pinsamt men livet går vidare



Matchen slutade 3-0 till äckel bajen!! Matchen var pinsam men inget kan få mig sluta älska mitt underbara djurgården!

Match ikväll

Jag har blivit sjuk. Är förskyld och hes i halsen. Typist att man ska bli det nu.
Men men livet går vidare.
Idag har vi vart ner på stan och chillat. Vi kom precis tillbaka mätta och belåtna. MM pizza ^^ Haha
Gick lite i affärer men jag vart så seg så vi drog. Det är verkligen inge kul att vara sjuk. Det känns som hjärnan är full med snor. Usch! Men förhoppningsvis så blir kvällen bättre.
Ikväll blir det chill med fotboll, bejb och vänner som gäller. Hammarby - Djurgården
Go DIF!

söndag chill

Biokväll med bejb. Vi är hemma hos mig och har nyss ätit god míddag och efterrätt. Nu allderles strax så ska vi till bion. Det blir mumien 3.
Helgen har mest bestått av fester och middagar. Mycket trevligt måste jag då säga.
Igår var jag och Lina till solträffen och solade och därefter gick vi till pulsfabriken och tränade. Dans stog på schemat. Sjukt kul men dont do it bakis :P

yesterday Arlanda, today work.... and then party!

Hello dudes and dudettes!
Idag är det äntligen fredag och jag ska snart springa till jobbet.
Igår var det helt ok. Jag fick åka lyx taxi hem ist för buss till bergsjö. Haha det var rätt så nice.

Well arlanda nu då. Det var kul, träffade några personer som jag hängde med hela dagen. Mötte en massa arbetsgivare och nästan varenda en vill ha mig som flygvärdinna. Haha. Skulle jag passa till det? hm... I don't konw!
Självklart såg man en hel del kändisar. Vet ni vilka hampus mosesson och  jacob wilhelmsson är? Well sveriges bästa snowboardåkare. Jag såg även en författare ( herr) som jag inte minns vad han heter. Enligt mitt sällskap är han väldigt bra och känd.
Anyways Idag, eller ikväll.. vad händer då? Its friday! Party någon?

A big day

Godmorgon!
Hjälp vad tidigt jag är uppe. Jag håller på och göra mig iordning och ska snart äta frukost. Det känns lite pirrigt att åka måste jag säga. Lite nervöst. Men det kommer nog att gå bra ska ni se.
Nu måste jag kila!
Ha en bra dag!


Onsdag

Its been a looooong day. Men en bra dag.
Jag är hemma igen och har precis skrivit ut cv tills imorn då jag ska till Arlanda på intervju. Det känns ganska så ointressant just nu eftersom jag redan fått jobb :) ( glädje skrik) men vem vet, kanske det finns ett sommarjobb som väntar på mig.

Nu ska jag sussa. Jag behöver sömn eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Det kommer bli en ganska så lång dag imorgon oxå. Mycket resande.
Bussen ifrån bergsjö- hudik går 08.00 och tåget går 9.00. Hemresan är vid 16.48 då är jag hemma i B.sjö till 20.00.
Så då kommer jag med bilder osv.
Godnatt raringar!! Sov gott!

Det är verkligen en bra morgon

Den totala perfekta väcknigen var jag med om i morse. Mr. J från lofsdalen ringde och sa att både jag och kiffe har fått jobbet :)
Så tack alla ni som hållt tummar, tår och ja... vad ni nu har gjort. :)
Ett stort grattis till mig och bejb!!

Ha en underbar dag raringar!!!


14 oktober 2006 <3

Så var det tisdag.
Grattis till mig och bejb som idag firar 2 år. <3

Idag så händer det ganska så mycket tack och lov.
14.30 åker jag med bussen in till stan. Ska shoppa en klänning tills i helgen. Sen träffa Lina.
18.00 ska jag och lina till gymmet och därefter hem till henne och käka middag.
Därefter åker vi hem till mig och ska dricka vin och ha filmkväll.

Its a good day :)
Vad ska ni hitta på idag?

Satc

Efter två varma mackor och en Stor kopp te  har hunnit kolla på  två säsonger av Sex and the city. Jag har sett dem flera tusen gånger men dom är alltid lika bra. Jag blir alltid lika glad när det händer något kul och alltid lika ledsen när... ja du vet. :)
SATC is the shit!

MIn kväll börjar komma mot sitt slut. Jag är trött och känner att jag behöver sömnen.
Imorgon ska jag in til stan och hänga med Lina. Ska även checka om jag hittar en snygg klänning tills i helgen.
Jag har även blivit bjuden på middag hos Lina. Därefter ska vi hem till mig och dricka vin äta popcorn och kolla på en massa movies.
Aja, nu ska jag sova.
Godnatt raringar!

Britney Spears

Hennes nya video för singeln Womanizer från albumet Circus har släppts. Hennes diet fungerade tydligen perfekt och nu är i hon inte blyg för att visa upp hennes nya kropp. 
Klicka på bilden för att se videon.
 


Before-After

Som sagt. Idag så har jag storstädat mitt rum. Skillnad? Ja! haha
Titta bara på bilderna
Före:
 


Efter:

 Bilderna är klickbara.


Lady Gaga

Lady Gaga har blivit en utav mina favoriter just nu.
Jag kan bara inte få nog av paparazzi och just dance men bäst just nu är Pokerface
Klicka på bilden för att lyssna
 

H&m fav.

Några utav mina favoriter ur H&M, Höst Vinter 2008



a girl need her breaks, plus dagens fråga

Just nu har jag en städ-pause. Har precis ätit lite lunch och ska snart börja städa igen.
Men det är ju såå himla tråkit och städa utan bra musik så jag tänkte att ni kanske har några tips.
Vad brukar nu lyssna på under städningen?

Dagens arbete

Det ligger två stora hundar i min säng just nu. Jag har precis klivit upp och har ätit frukost. Nu vill jag inget helllre än att lägga mig igen. Men nope, på schemat står det andra saker. Nämligen städning. Jippi? Haha storstädning i mitt rum.
Det ska dammtorkas, dammsugas. Städa garderoben, renbäddas och vädras. Det är dax nu.
Jag har precis tagit lite förebilder och snart (om några timmar) blir det efterbilder.

Vad ska ni göra idag?

Puss

natti natti

Jag är heeelt slut. Shit vad jobbigt det har varit på jobbet idag. Men nu är kvällen slut och jag får äntligten lägga mig ner i min stora sköna säng och slumra. Sweeet!!
Imorgon är det ny vecka. Och bara 5 dagar kvar tills bejb kommer hem. Åh jag önskar at vi får jobben i LOfsdalen!!! Håll tummarna för oss!!
Det är mycket som händer nästa vecka. På tisdag firar jag och bejb 2 år. PÅ torsdag drar jag till arlanda och på fredag jobbar jag. Det är även den dagen bejb kommer hem.
Jag och min brud Lina funderar på att ha girlsnight på onsdag. Men inget är bestämt. Om du vill hänga med så hör av dig. Det vore jättekul om vi får ihop ett gäng tjejer.
Aja, nu ska jag iaf sova. A girl need her beautysleep. Så sov gott sweeties <3
Natti natti!


sammanlagt

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev. Mycket har hänt.
Vi var ut i onsdags och bejb fick fira mig. Lina var med. Vi träffade ganska så mycket folk och hade skitkul hela kvällen.
Dagen därpå var det jobb som gällde. Haha lite jobbigt att arbeta bakis men men vad gör man inte. Bejb kom även hem till mig på eftermiddagen. Vi käkade pizza och myst framför tvn.
Igår var det fest. Lina, Jag, Pär, Erik, Johan och Johanna. Jävligt kul måate jag då säga. Haha aldrig sett Lina så full som igår. tyvärr dog kameran så det vart typ 2 bilder. Dock har jag inte kameran. Den har Lina.
Idag, nu och en halvtimme går bussen mot jobbet. Jag ska jobba 12-18,30. .... Yay?
Det är söndag. Sol och en perfekt bakisdag.
Hur mår ni då? Lika bra som jag?

Sötaste klänningen


 
Hittade jag på Asos.se
Den är hur söt som helst och jag vill ha den NU! Perfekt till nyår eller andra fester. Hittade även the shoes till ;)
Mjau!

lillördag

Ikväll blir det lite fest. Det blir förkrök hemma hos Johan sedan vidare ut på bockarna. Fun Fun!
Lina hänger med oxå. Bejb ringde förr och sa att han kommer hem en dag tidigare :) Yay så nu är han på hem och vi ska snart mötas i stan för att fira min födelsedag. :)
HURRa!

den nakna sanningen

Jag älskar då sånt händer. Igår kväll/natt så låg jag och kollade på dvd. Runt halv 1 gick jag  för att borsta tänderna och tvätta ansiktet. Nar jag såg mig själv i spegeln helt utan smink så kom jag på mig själv- stirrandes. " Shit vad annorlunda man ser ut utan smink". Den nakna sanningen kommer fram. och man ser faktist jävligt bra ut utan smink.
Till alla er som alltid bär makeup, Ta en dag och var precis som du är fast utan makeup. Du kanske får syn på den du verkligen är. Du är söt utan kladd i ansiktet.

Leighton Meester

 
Gossip girl fan? Klicka på bilden och lyssna!!

beroende?

Ni vet ju redan att jag är rätt så lat då jag inte jobbar eller inte har något att göra. Typ en dag som denna.
Idag så har sanna lata johanna dykit upp. Ge mig en spark i aset.
Min kära pojkvän ringde och klagade på mig idag och sa att jag skulle göra något ist för att bara ligga och kolla på sex and the city på dvd. (fick lixom boxen, skolådan av bejb)
Men jag har inte bara legat hela dan utan jag har varit ute på gården och lekt med hundarna. Njutit av solen och kastat löv på min bror (som stog och krattade ihop dem).

Nu är det snart sängdax och jag är piggare än någonsin! Vad skjutton ska jag göra? Jag har stora tankar på att koka en kopp te, tända lite levande ljus, ta med hundarna och lägga mig i sängen med en mjuk filt och min bästa vän (just nu) the shoebox med SATC ^^ shhh... Jag vet jag vet. Igen? Haha, men säg om du har något bättre förslag!

Puss

KÄrlek

   
     
          
             
                      
       
              
        
                                Bilderna är klickbara

Det har snart gått 2 år



Den 14/10 (alltså nästa tisdag) firar jag och bejb 2 år. Dock är han i sthlm då men jag funderar på att åka och hälsa på honom då.
Kan bli ganska så mysigt. Isf tar jag och Lina en roadtripp och stannar där i några dagar.
Tycker ni att jag ska göra det eller ska jag vänta till han kommer hem på fredagen och mysa då?


ma music of tha day

 

Klicka på bilden för att lyssna på skön musik. Ett STORT plus är om du har feta högtalare. ^^


pix jag lovade

Btw så lovade jag bilder från Lofsdalen. Tyvärr så glömde vi ta kort under hela helgen men jag fick några kort tagna on our way home.

                
                                      Bilderna är klickbara

MOnday

Godmorgon!
Efter en helt underbar helg i fjällen så är jag helt slut. Sovit tills nu
.
Iaf så vet  jag inte än om jag fått jobbet eller inte. Svaret får jag senast fredag. Ihh!!! Det pirrar i magen på mig hela tiden. Det är det enda jag går och tänker på just nu.
Jag kommer gå under om jag inte får jobbet. Vad jag vill göra nu i ett halv år är att vara uppe i fjällen, jobba, träffa folk och ha det kul.
Så snälla, håll tummarna, tårna, be för att jag och bejb får jobben!


Idag är det för övrigt chill som gäller. Jag ska snart dammsuga lite sen dra in till stan och hänga med Lina.
Vi har inga direkta planer vad vi ska hitta på så vi får se.
Vad ska ni göra denna måndag?
Puss

Im off now!!

Nu bär det av ditt Lofsdalen! Önska mig lycka till!!!!
Jag kommer hem på söndag så då får ni veta hur det har gått. jag tar även en massa bilder.
Ha en underbar helg!

Puss J!


word.

Inte det bästa födelsedagen men vad kan jag förvänta mig på en torsdag. Varken pappa, Thomas eller bejb är hemma. Bara mamma och Nicklas.
Jag fick iaf en jättegod tårta och en massa rosor. Tvål, Lotion och ett par matlagningsböcker. Bra att ha nu när jag ska flytta hemifrån.
Pappa ska fira mig nästa helg eller på söndag om jag kommer hem tidigt. Festen som skulle ha varit nu i helgen flyttas till nästa helg ist. Bejb firar mig i helgen då vi åker upp till Lofdalen.


För övrigt är jag rätt så trött och känner mig inte alls rolig att hänga med. Vill bara ha hit bejb!

Say WHAT!?



DUDE, Its MY BirthDAY!!!! The Big 21!!!!
Grattis till mig!!

*
pix kommer senare

Roxy-Watch

Present tips:


Skitsnygga Roxy klockor. Finns på Roxy's hemsida eller i din närmaste klockbutik.
Jag fastnade för den svarta!


Americas Next Top Model: Whitney

WoHoo! Whitney vann! Första kurviga vinnaren i Americas Top Model.
Äntligen en brud som ser ut som en kvinna. Helt underbart att se.
Lite bilder på vinnaren ska ni få också tycker jag.


Grymt gjort Whitney!
Vann den som ni röstade på?

Första oktober

Om ca 20 minuter är det jobbet som gäller. Men först tänkte jag skriva några rader.
Det är grått och mulet ute. Åska var det inatt också.
Jag verkligen drömmer om vintern just nu. Vill ha snö!!! Åh längtar. Snön börjar redan komma i norra norrland.
Jag har även fått tillbaka min kamera så efter jobber blir det bilder :)
Ha en bra dag sötisar!
Puss! J


RSS 2.0