Mrs Simpson-Wentz

Ashlee Simpson. Jag diggar hennes stil som fan. Den senaste tiden då hon har varit tillsammans med Pete har den blivit betydligt mycket bättre. Hennes röda hår är hur snyggt som helst!!
Smakprov, ja tack :)

Bilderna är klickbara
Tjejen har stil eller vad tycker ni?


Snowboarding


Klicka på bilden så får ni kika på något som kittlar i magen och får er att längta

Hello dudes and dudettes

Jag är sååå happi just nu! Imorse ringde Mr J från Lofsdalen och ville ha upp mig i helgen på intervju och lära känna mig och några till. Bejb ska med han oxå!! Åh jag är så sjukt glad!
Ni får hålla alla era tummar och tår att jag får jobb där uppe i vinter. Åh vore helt grymt med en riktig vinter och ett underbart jobb!! I FJÄLLEN!!!! Gah!!
Bilden är klickbar


Im back on track!

Nu drar jag snart in till stan. Ska träffa Anna och ta en fika. Det är dax nu :) Vi tänkte kika omkring i centrum och kolla om vi hittar något fynd.
Jag har en hemlis men jag tänker inte avslöja den för än senare. Kan ni gissa vad det är?

Ha en bra dag!

Puss J!

Goodnight

Klockan än snart 22.00 and Im off to bed. Det blir en lång dag imorgon. Besök hos the doctor och en tripp över till Af.
Ska eventuellt hänga med Lina oxå.
Natti natti!
Peace and love!
J!


Vad tror ni?



Ok, Im doing it!  Mitt hår kommer att färgas efter nyårsafton. Ljusbrunt/rött typ som färgen på bilden fast lite brunare.
Nu är det sagt! Snart är det gjort.

Gör jag rätt?

Ps.
Gillar verkligen vad Ashlee har på sig!

det är nog sant

"Det lönar sig inte att vara orolig. Jag ska dit imorgon och om det är något så löser vi det då"

frågor på frågor

Godmorgon!
Jag har sovit helt underbart i min säng inatt. Älskar att den är sååå stor. ( 180cm bred lixom )
Har nyss vaknar och ätit frukost. Hårdbröd med ost och te. Mumma.
Idag ska jag städa undan lite så det är snyggt tills papa kommer hem ikväll. Åker även med 14.30 bussen in till stan. Ska äta middag med bejb. Grillat!

Btw så har jag lite frågor angående torrt hår. Hemmakurer tack? Jag har hört att olivojla är bra men jag vågra lixom inte testa det. fätt och äckligt. Eller funkar det?
Plez hjälp mig. Tips?

Iaf så ska jag leta fram något som jag ska ha på min ikväll. Vad passar till en grilfest?
Jag har absolut ingen fantasi idag.
Har ni?
puss!


DUDE!


Dude, Det är jag fast nerifrån och upp. Jätten J! Hah fan vad sur jag ser ut.

Btw, var det någon som går matchen igår? 1-1 slutade det. Men Djurgåren spelade absolut bäst. Nästa gång blir det seger.

 haha ursäkta den smutsiga spegeln. Jag har en hund som älskar att spegla sig.

home sweet home

Nu är jag hemma i Bergsjö igen. Visst är det skönt men jag saknar ändå redan lägenheten.
Kiffe och jag har bråkat idag. Jag och min jäkla pms!! Ska alltid vara så dum! Men jag har sagt förlåt och nu är allt okej. Men vi båda är helt med på att vi behöver en kväll var för sig. jag hemma med min familj och han hemma med sin.
jag håller på att packa upp alla mina kläder. Allt är i en ända stor hög på golvet. Är mätt och orkar inte lyfta ett finger. Kallt är det oxå.
Ikväll blir det duschen, mjukiskläder, Idol och mys.
Hur ser eran kväll ut?

Puss

Snö, vinter, fjällen, vänner, bejb!!!! Vill dit!


Shit vad jag längtar!!!

Last day

Onsdag, "Lill lördag" tillsammans med pizza och bejb.
Vi ska fira min sista kväll i lägenheten. Det är sjukt depp att flytta här ifrån men det ska bli skönt att komma hem till alla mina saker och kläder. Och framför allt maten i kylen och mina älskade hundar. Jag får inte glömma ninisen. Haha.
Bejb kommer om ca 1 timme. Och jag har astråkigt. Vad sjutton ska jag göra i en timme?
Sitter och lyssar på skön musik och äter gammalt godis. Haha. Inte gott!

Annars så har jag hängt med mina bröder och Lina idag. Vi kikade på Juno. Shit! jag får inte nog av filmen. Helt underbart!!!

Anyways, vad händer ikväll för er då?
Pussar

Im sleepy.



Saknar mina hundar!!

min helg

I lördags vart det fest. Jag vaknade upp på söndagmorgonen och mådde piss. Fy! klockan var runt 9 tiden så det vart inte mer än bara ett par timmarj ag sov. Vi gick lixom och la oss efter 5 någon gång :)
I söndags så vart det frukost på Robertos. Brunsh är kanske mer rätt att säga med tanke på att klockan var runt 14 då vi åt. :P
Jag och bejb spenderat våran söndag ute i solen. Gick runt lillfjärden och upp till berget. Det är så himla skönt ute. Solen värmer och luften är sådär lagom kylig. Man är varm men kinderna blir kalla.
(bildena är klickbara)
Idag har jag vart till Arbetsförmedlingen och skrivit in mig igen. Fan. Det fiinns ju inga jobb. Så vad ska jag göra.
Dessutom på fredag så flyttar jag hem till hudik igen. Johan kommer tillbaka på lördag. Shit vad jag kommer sakna att bo ensam.
Nu ber jag att jag får jobb i fjällen i vinter så jag kommer bort igen.
Vad har ni gjort idag då?

mitt upp i tankarna

Nyduschad och fräsh.
Det är lördag och jag och bejb har absolut inga planer just öfr tillfället. Vi har varit på coop och handlat lite. Köpte även nya Vecko Revyn som jag tänkte bläddra lite senare i.
Igår var det middag hemma hos bejbs föräldrar. Det vart lövbiff men hasselbackspotatis och sallad. Efterrätt äppelkaka med vaniljvisp. Mumma!
Ikväll blir det nog chill i lägenheten. Lite alcohol, vänner och tv-spel. Mys.

Jag funderar stort på att göra någon förändring med mitt hår. kanske klippa upp det lite men behålla längden. Typ fixa luggen lite. Ska jag klippa hellugg eller ha snelugg?
Förut funderade jag på att färga det men eftersom jag har färgat mitt hår så mycket tidigare så vet jag inte riktigt om jag vågar. So I will stay blond...etttag till iaf.

Hur mår ni då? Har ni några planer inför ikväll?

Puss!

Anon.


Vill ha!

facebook

För det första så måste jag säga att den nya designen suger. Gillar den inte.
Och för det andra så känner jag att jag inte direkt har vart speciellt trogen. Måste ladda upp mer bilder och checka polarna mer. Det där med bilderna gäller även på bloggen. Mer bilder. Ska fixas :)
Just nu sitter jag och bara tar det lugn hemma hos bejb. Han duschar.
Idag är jag mycket piggare än vad jag var igår. Fortfarande hur seg som helst på morgonen men det är jag ju i vanliga fall oxå :)
Hur mår ni då?



Lite shopping Lite chill

Segt idag.. Lina tittade förbi. Jag, bejb och lina vandrade runt lite på stan. Shoppade :) Köpte en rosa mönstrad hood från carling 499kr. Lite dyr men jag älskar den. varm och go :) Perfekt till vinterns väder.
Bejb köpte sig ett par skitsnygga DC skor. Lina shoppade en massa. En jättefin klänning Vero moda, Hodd carlings och en till hood från Inter sport.
Nu sitter jag bara och chillar. Orkar inte göra så mycket mer idag. Är fortfarande inte helt frisk. Dessutom är jag L-A-T. Men mest sjuk.
Hur mår ni idag då?
 
Btw, anledningen varför det itne kommer några bilder. Jag har inte miin dator och ingen sladd här för min kamera. Men ska fixa. Börjar bli lite tråkigt utan bilder ellerhur :)

Måndag

Ny vecka, nya tag :) Ha, fortfarande sjuk. Krasslig i halsen och försklyd. Men öroninflamationen är typ borta. Inte helt men nästan.
Just nu håller vi på att ringa folk inför i helgen angående rekyteringsdagarna i fjällen. Det går inte så bra men jag hoppas på det bästa.
Jag är så less på att få NEJ!

Idag är det fredag!

Jag tar tillbaka det där med att sova gott. Jag har öroninflamation! Och det gör svinont. jag ringde min kära mor igår kväll och säger att det är bäst att köpa värktabletter idag för att det kommer bli mer smärta. Fy!! Varför skulle det komma nu? Jag har ionte haft öroninflamation sen jag var två år gammal. Så jag minns lixom inte så mycket av det. Men mama säger attt det kommer göra mer ont än när jag bröt tån i sommras. Fuck! Det gjorde ont!

Hur mår ni idag då? Sovit gott?
Idag så blir det lite lätt städning och en varm dusch. Sen måste jag springa ner till centrum för att köpa en present. Åka hem till Bergsjö och hänga där. Chilla. Äta osv. Ta bussen in till Stan igen och möta bejb vid tåget. Fullspäckad dag.
Vad ska ni hitta på idag?

K!

Happi news

Shit jag skakar av lycka! Jag fick ett telefon samtal för några timmar sedan från bejb. Han är sjuk i lunginflamation och flyger hem till mig imorgon på förmiddagen. Han är hemma hos mig vid 18.30 typ.
ÅH!! Jag är såå glad. Inte för att han är sjuk utan för att han får komma hem.
Han kommer bli ganska så ompysslad ska ni veta. :)
Jag kommer sova gott inatt.
SES imorgon Bejb <3<3

Godnatt på er! Sov gott!

K!

15.03

Hej svejs! Jag sitter just nu och kollar på Stardust och dricker Oboy och äter Ben& Jerry. Mumms men inte speciellt nyttigt.
Men vad fan, jag är ju sjuk och behöver unna mig ajälv en massa saker.
Mamma ringde nyss, jag åker nog hem till Bergsjö imorgon eftermiddag. Där kommer jag få ligga i soffan och bli ompysslad. Äta god MAT och dricka gott te. Åh jag längtar.

Jag har fortfarande inte hört något från Bejb. Hoppas han mår bra.
Hur mår ni?

Jag klarade natten

Att sova inatt var en utmaning. För det första kunde jag inte ligga ner normalt utan att kvävas av snor. Sådet slutademed att jag fick halv sitta upp och papper i näsan och i handen. Haha ni skulle ha sett mig. Nikita kom in till mig imorse och stannade till när hon såg mitt ansikte. Jag undrar vad hon tänkte just då. Haha vad gör man inte för att få sova bra? :)

Idag är det torsdag. Jag ska till Anna om någon timme. Vi ska chilla och spela tv-spel.
Idag är det sju år sedan World Trade Center terroriserades. Shit vad tiden går fort. Jag minns det som om det var förra året. Jag och Anna sprang hem till mig på lunshrasten och fick se mamma sittandes i vardagsrummet på nyheterna. Dom orden " Johanna, kom och titta..."  Fan vad jag grät. Bara att det skedde var overkligt.

Aja, Nu ksa jag äta lite frukost och sedan bädda sängen.
Ha en bra dag!!
K!



Nyheter från B.

Jag har precis fått ett jobbigt sms av bejb. Han kom precis tillbaka till lägret från sjukuset. Det är något fel på hans lungor så han har fått en massa medicin och så ska han tillbaka imorn på rönken. Uscha stackare! Hoppas det inte är något allvarligt.
Hans mamma tror att han kanske fått lunginflamation igen.
Fan då att han åkte till tyskland och blev sjuk! Vill ju ta hand om honom.

Lauren Conrad


Shit vad jag gillade Laurens blåa skjorta och kolla in hennes skor! Mjau!

Halebops nya erbjudande

För er som har Halebop kanske ni redan har hört om de nya erbjudandet. Jag har ingen aning om jag ska byta eller inte. Jag vill byta men jag har en ganska så dum fråga. Får man nytt kontantkort och behåller sitt nummer eller får man nytt nummer?
Någon som vet?

24 dagar kvar

24 dagar kvar tills Bejbi kommer hem. Eventuellt kommer han hem kanske någon dag tidigare. Vilket jag verkligen hoppas på. Saknar honom så himla mycket att jag typ får tårar i ögonen när jag tittar på hans hund.
patetiskt... ja! men sant.

Autumn cold


Det är höst ute, det är verkligen höst.
Jag känner mig extremt tråkig idag. Har verkligen inget i huvudet. Fortfarande sjuk och totallt uttråkad.
Hur är det med er idag då? Är jag ensam om att vara sjuk?
 Puss

Så sjukt saknad

Det finns två personer som jag saknar mest i hela världen. Och jag har fått dom båda på kort.
klicka för större bild


Nikita fall/ winter 2008 2009


Burton Woman


Burton Woman 08/09

Lady get dressed!

Jag har suttit still allderes för länge. Nu ska jag klä på mig ( sitter fortfarande i linne och hotpants) och ta mig ner till centrum. Behöver te, glass och halstabletter. Mer tips på hemkurer? I need to get back on track!

K!

Gah

Arg arg arg!!!! Jag hoppas verkligen inte att hela veckan bli såhär.
Det börjar med när jag vaknade. hur slut som helst asont i halsen och har  whisky röst 2008!Och jag har fått ett nej från Åre!
fick ett mejl där det stog "Tack för Din ansökan till oss på SkiStar i Åre.
Vi har tagit emot ca 1600 ansökningar till alla våra tjänster,
Det är fantastiskt roligt men det medför samtidigt att urvalet har varit mycket svårt.
Tyvärr måste vi meddela att vi inte kan erbjuda dig något arbete hos oss under säsongen 2008-2009.
Du är varmt välkommen med en ny ansökan till nästa år.
Lycka till med ditt fortsatta arbetssökande och hoppas att vi ses i backen i vinter!
Med vänliga hälsningar

SkiStar AB Åre"

Gah!!! Nu har jag två platser kvar som jag ansökt. Hoppas hoppas jag kommer in på någon. Jag vill så sjukt mycket!!!

mysig kväll

Hej igen! Jag är tillbaka i lägenheten igen. Var hem till Bergsjö i några timmar. Åt supergod middag Kyckling, Potatisgratäng med bea och sallad. Mumma!!
Vi satt och snackade lite och kollade på tv. Myste med hundarna osv.
Bejb ringde nyss, han åker just nu över till Danmark. så han har rätt så många timmar kvar tills han är framme. Han ska lixom till södra Tyskland.

Nu blir det lite film sen sooova. Ska hänga med Lina imorn till frisören. Spännande!!

Sov gott  Puss!

Längar dit lixom


Längtar sjukt mycket tills vintern! Jag vill bara upp till fjällen och chilla i backarna. Snö, sol och bebj. Mjau!

Confession

Okej, jag måste vara ärlig... Jag trvis inte att vara ensam! jag r ingen ensamvarg! Och jag är tacksam för de vänner jag har <3 Tack för att ni finns där för mig. Men jag måste lära mig stå på HELT egna ben. Jag måste kunna vara ensam då och då. Jag vet att jag kan det eftersom jag har är inne på min tredje vecka i lägenheten. Starkt jag vet.
Det finns tre saker som hjälper mig.
* MIna vänner!!
* Musik och
* Kärlek.... egentligen är allt i ett.

Haha jag har ingen aningvarför jag skriver detta och jag kommer nog säklert radera detta inlägg men tack för att ni lysnade på vad jag hade på hjärtat!

 Lyssna

K!

weekEND

Hej å hå!
jag vart ledig idag! Ska hem til Bergsjö ikväll men innan det så ska jag njuta av att chilla. Sitter och kollar på Scrubs och dricker varm oboy. Mumma!
Inatt åkte Bejb till sthlm med tåget. Saknar honom som fan redan!! Han sitter nu på bussen mot Tyskland. Shit asså! han ska vara borta i tre veckor! TRE!
Jag var så ledsen igår att jag har skitont i halsen idag. Pinsamt ja. Menmen.
Dax för mig att get dressed och dra ner till hemköp och köpa halstabletter. Fick nyss ett mess av Lina. Hon vill hitta på något ikväll men jag vet inte om jag sover i Bergsjö eller om jag åker in till stan igen. We'll se!

 Ha en bra dag!
Kisses

Ert ord.

Jag sitter hemma och tänkte börja göra iordning mig tills ikväll. Och för att komma i stämning så är musik alltid svaret. En massa bra musik får en alltid på bra humör.
Nu undrar jag vad ni lyssnar på? Vad är era favortier?

Friday Im inlove

Fredag, äntligen fredag :)
Idag kommer bejb <3
Har varit nere i centrum nu på morgonen och köpt mig ett par jeans från Gina Tricot 499 kr. (Olinda darked washed)
Just nu sitter jag och väntar på att få besök från min pappa. Ska göra ordning lite kaffe. Fan jag skulle ha bakat något. aja, det får bli en annan gång.
Lina ringde nyss och hon kommer förbi en stund och gör mig sällskap.
Bejb kommer hem strax efter 13.00.
Och så fick jag fjärliar i magen
Ikväll blir det lite middag och sedan vänner och alcohol. Spela lite guitarhero och ha det mysigt.
Ska ni göra något trevligt ikväll denna fredag?

Puss

Out for dinner


Torsdag

Så var det torsdag. Och jag kan inte förstå varför jag är så himla seg. Idag så ska jag storstäda min lya. Jag vill att ska vara fint här när bebj kommer hem imorgon.
Tänkte kila ner till centrum sen och köpa lite doftljus. Mys!
Sitter och kollar på Sex and the city men nu ska jag dammsuga.
Vad ska ni hitta på idag?


01.24

Godnatt sötnosar <3<3

Girls night out


16.00

Hej på er! Jag har nu varit i stan och checkat lite. Köpte hårprodukter från Sachajuan, 230 kr.

Sen vidare mot systemet. Jag och Lina och kanske Natta ska ha tjejkväll med alcohol och guitarrhero.
Tänkte städa lite i lägenheten nu för jag har slängt kläder typ överallt.
 Puss

today!


Snyggt och bekvämt. Det gäller för mig idag.
Jag är forfarande fuckad i halsen men huvudvärken har nästan försvunnit.
Lina var förbi igår kväll. Hon gjorde mig sällskap till hemköp. Vi satt och kollade på film (Step up 2 och The holiday) och åt cheeseballs och drack soda stream. Mumma!
Idag så ska jag försöka ta mig ner till stan och hitta ett tillfälligt arbete. Tänkte passa på att kika lite i butiker när jag ändå är på g.
Ha en bra dag!
Puss


Tisdag morgon 10.45

Jag har blivit sjukt! Det skulle vara för bra för att vara sant att jag skulle klkara mig från att bli sjuk. Alla runt omkring mig har legat så nu är det min tur. Toppen..
Jag har inge mat eller något att dricka här hemma. det finns inge te, bröd eller smör.  Fuck! Hemköp ligger bara en bit bort men jag orkar verkligen inte gå. Dessutom vill jag inte lämna Nikita ensam för då skäller hon. Jag har fixat hem tre filmer nu som jag ska lägga mig och kolla på. Tre Chickflick :) The Holiday, The Hot Chick och A Cinderella Story.

Ha en bra dag!  pusss

mååndag

Jag känner mig grymt ensam just nu.
Sitter hemma i lägenheten och väntar på att Nikita ska komma hit. Jag ska vara hundvakt och hon ska bo hos mig tills imorgon kväll. 
Anna kommer kanske förbi ikväll för att göra mig sällskap. Lina och Pär kanske oxå dyker upp, får se.

Sitter och kollar på gamla bilder på johans dator

Dessa bjuder jag på men resten får ni inte se :P Det var verkligen länge sen korten togs. Inte speciellt charmiga ellerhur? :)

anyways så kommer denna sötnos hit nu så vi hörs senare!
puss

RSS 2.0