saturday

Ojdå, hur hamnade jag här? Jag sitter i ett hörn i kiffes rum inträngd bland kartonger och resväskor. Jag måste skaffa mig ett par vingar om jag ska komma härifrån. Eller leka höjdhoppare. Det går det oxå.
Iaf så har jag sovit några fler timmar än igår. Känns så sjukt bra med helg. En bra helg kommer det vara. Idag är det rummet som gäller men snart drar vi ner till centrum och ska fixa ett par saker. Jag måste till optikern och skaffa linsvätska och ögodroppar. Shhhhh ..Jag sov med linserna inatt fast det är farligt för mina ögon. Men vad ska jag göra när man bara somnar :P
Och imorgon: Sundsvall. Jag ska äntligen köpa min en bärbar dator och jag, kiffe ska skaffa mobilt bredband. Vi måste ju ha internet i Lofsdalen.

Vad ska ni göra i helgen då?

peking som i Kina

SO.. Jag snackade nyss med filip på msn. Han är i Peking!! SÅ sjukt avundsjuk är jag så det finns inte. Han shoppar loss, äter god ( och billig) mat och bor på lyx hotell med sina bröder. Fy fan! Man ska känna någon som jobbar på sas alltså!
Han frågade mig om jag ville ha något... öh... YEAH! Om jag har tur så kanske han kommer hem med ett apr snygga converse skor till mig. Hoppas hoppas!! Och kanske några coola kammar. Fan... jag har blivit besatt!

invisible snowboarding



Hahahahahahahahahahaha

Säg hej till helgen

TJaaBa! Läget med er? Jag har precis kommit hem från work. Började 6.45 imorse. Tror ni att det var svårt  att kliva upp? Yes indeed it was! Men nu så är det äntligen HELG!! Vad ska ni göra för kul i helgen? För mig blir det att hjälpa till med att flytta ut kiffes rum. Allt ska packas ihop och rummet ska tömmas. Sedan på söndag så blir det sundsvall. Där ska shoppas en bärbar dator bland annat.

Anyways, Jag har gjort mig en ny myspace. Klicka här och kika! Säg vad nu tycker!

And pleez.. Komentera mera!!

jup

Lång dag. Längtar bara efter att få spendera min helg med min man. Saknar honom!
Har inte precis några ord som känns rätt att säga idag. Precis allt har gått fel för mig idag. ALLT!
I better go to bed. Godnatt!!
xo


dumb so.. stupied

Godmorgon på er, sovit gott? Det har inte jag. jag har sovit två timmar inatt. Jag är så sjukt trött så ni anar inte. Dessutom börjar jg jobba om en timme och jobbar till stängning alltså 18.00. GAh! Hur ska jag orka. DESSuTOM så har jag mått illa och haft ont i magen hela natten. ...... det går vattkoppor på  skolan och jag fick höra igår av mamma att jag inte haft så mycket som barn och kan få det som vuxen om det är riktigt illa. !!!!!! nejnejnejnej...
Aja, nu ska jag iaf göra iordning mig för jobbet.
Ha en bra dag!

P.s på söndag åker jag och min familj till sundsvall, där kommer jag att köpa mig en bärbar dator. xitded!!!


helt slut

Blääch! Jag är trött och trött. Och jag känner mig lite trött. Vi gick inte och la oss igår för än typ halv fyra. Jag håller på att falla i bitar just nu. Orkar inte ens äta något.. :P So here it is.. Godnatt mina vänner! Sov gott!

klipp klipp



 

P.s Det är en penna ni ser som sitter i håret. Satte den där när jag snackade i telefonen och glömde bort den.

onsdag, dagen som är i mitten av veckan?

Imorse vaknade jag upp av att jag vart utknuffad ur min egen säng. Av en hårig tuss. Elsa. Snacka om att hon bredde ut sig. Aja Lina sov över och vi låg typ hela natten och kollade på SATC och åt nudlar.
Det har blivit en stor favorit. Nudlar med kycklingkrydda och chilisås. MUMMA!

Jag kom typ precis från jobbet. Wow, 1.5 timme. :) Mina kära bröder har städat huset idag och slängt in allt som är mitt i rummet. Snällt...
Pär ringde mig när jag var på jobbet och frågade om jag ville ut ikväll. Det vill jag gärna men jag jobbar imorgon. Typ hela dagen. Och imorgonkväll ska alla ha adjöfest åt honom eftersom han flyttar på söndag till Barcelona. That fuckface! Vill följa!!! Och jag som börjar 6.45 på fredag! Fuck fuck fuck!! Men vi ska försöka klämma in något på fredagkväll eller lördag för att vi ska hinna hitta på något.

Nu ska jag mysa med ninisen och kolla på that 70's show.  See ya!

nyfiken?

Dåså, då har jag 0.96 kr kvar att leva på denna månad. Toppen! Och jag som ska köpa min en bärbar dator. Yay?
men jag har iaf köpt mig ett par gortex skor till i vinter dessutom varma sulor till. Och ett varmt underställ. Lite make och lite godis till ikväll.
 
Lina är här och vi ska ha SATC kväll med cheezballz . Supernice!

Imorse gjorde jag en impulsgrej. Jag var så himla trött på mitt hår och min dumma utväxt så jag klippte mig. Och resultatet vart asbra! Supernöjd. Jag klippte av det lite och klippte upp det. Det är fortfarande långt men snyggare. Fresh!
Vill ni se??

tuesday var det idag va?

Helu dudes and dudettes! Så snart bär det av in till staden. Suprise suprise så har det snöat inatt så jag måste leta fram liiite varmare skor. Bussen drar 12.10 så jag har ungefär 35 minuter på mig.
Som jag berättade igår så ska jag och  Lina sola och sedan vandra omkring i butiker. Fixa lite inför säsongen. Make-up, underställ, fleezjacka, gortexskor och linser. Bland annat :P Ni får se sen.
Kan inte fatta att hon sticker redan på lördag. Och jag kan inte fatta att jag har typ en vecka kvar hemma. Ofattbart. Elsa kom in till mig imorse och bara ville gosa. Det är ungefär som att hon känner av att det är något på gång. Likadant Ninisen. Han är också extremt gosig av sig.
Btw så kom jag på. Jag har en vecka att fixa julklappar. GAH! vad sjutton ska jag hitta på? Tips någon? 

Pappa:
Mamma:
Bror 1:
Bror 2:
Pojkvän:
Brors flickvän:




nyårslöften... Till för att brytas? eller....



Jag längtar verkligen till nyårsafton så jag får färga mitt hår och bli fri från min hemska utväxt. No colouring på ett år!
Ska dessutom klicka mig lite. Its time for a change. New year, new hairdo.
LÄNGTAR.
Vad har ni för nyårslöften?

monday is over

Japp, denna dag försvann allderles för fort. Jag har typ inte gjort något alls idag. Mer än att försöka skaffa mig ett myspace. Men det gick ju inte så bra. Fick beslutsångest när jag skulle göra min layout. Men jaja om jag orkar fortsätter jag imorn.
Btw så ska jag in till staden imorgon. Ska hänga med Lina. Vi ska sola och fixa lite saker i centrum. Jag behöver köpa mig lite nytt makeup så jag har i fjällen. Och varma strumpor ^^ Kanske till och med ett par skor typ Gortex. Ni får se imorgon.

Nu ska jag dricka upp min oboy och sedan sova.
Godnatt babes, sov gott!

whtz up

Whatss goin oonnn? Jag har astråkigt. Sitter och kollar på en massa youtube clips och äter en skål med kyckling och chili nudlar. Mumma! Jag har inte kommit någonstanns i mitt rum än men ska snart sätta igång. Vart ska jag börja?
Hmmm.. jag har hittat min batman scarf :) har den på mig just nu. När jag var yngre så var jag ett stort batmanfan. Kanske inte lika mycket nu men still. Btw har ni inte sett den nya batman filmen med heath ledger så GÖRT! Nu helst.

Åter till min städning nu när nudlarna är slut.
Ciao!

Who said models can't skate?



Klicka på bilden och se videon med modellen Nicole Trunfio

Godmorgon

Klockan är 13.10 och jag har varit vaken i ungefär 35 minuter. Jag har verkligen sovit som en stock inatt. Frös som fan gjorde jag igårkväll så inatt har jag sovit med två täcken, en filt och ullstrumpor. Nu har jag hittat anledningen till varför mitt rum var så jäkla kallt. elementen var inte på och vårt hus är inte så himla insolerat vid alla fönster och eftersom det var storm ute och just nu snöstorm så blåste det in kalluft. Jaja, jag sov iaf bra :) Gjorde ni?
Idag är det typ inget alls som händer. Jag ska fortsätta städa och packa ihop mitt rum.
Ringa tandläkaren om ny tid och sedan ut med hundarna.
Men först ta en dusch.
Ciao!


The fashion


Klicka och lyssna på En utav mina favorit band just nu.

..

Inte precis mitt bästa jag.
Arg, ledsen, ensam, irriterad och trött. Dessutom känner jag att jag sagt något som jag inte menar.
Någon som kanske kom ut fel.

klicka

Ghetto ghetto ghetto..



Wow

Shit! Är det redan söndag? Min helg försvann som ett stjärnfall. I fredags var de häng hemma hos kiffe med vin, drinkar och godis. Mysigt må jag då säga. Igår lördag så jobbade jag från 10-18.30. Sista dagen på det jobbet. Sorgligt men det känns bra ändå. Jag kommer ju inte precis vantrivas på mitt nya :)
Igårkväll var det lite fest hemma hos Stimpa med Tove, Lina, Kiffe, Poo, Filip, Hanna och Johan. Det vart kanske lite för mycket för min del men kul var det. Jag tror (vill inte lova förmycket) att jag fick lite bilder från igår kväl. Lägger upp dem ikväll isf.
Hur har er helg varit?
In this moment sitter jag hemma hos min babe och tittar på medans han tömmer sitt rum. Det är en vecka och 5 dagar kvar tills vi flyttar. Ihh!

Nu ska jag hälpa till lite.
Hörs!

Uppdatering: Jag kollade in bilderna på kameran och suddigare bilder får ni leta efter. Känner lixom inte att det är någon ide att lägga upp dem.  Eller vill ni se dem iaf?
Jag kommer nog ta en hel del bilder i veckan så ni får se nya bilder då.

Freeeeeda!

Yes! Nu äntligen är det helg! Jag är ledig idag och ska TYP bara packa lite och dra in till stan. Fick en lite lapp av mamma där det stog "Var snäll att plocka undan alla saker du spridit ut i vardagsrummet uppe och vik tvätten så är du snäll. "
Sure mom, det ska jag göra. Haha det ver verkligen förjävligt ut. Katonger och saker överallt.
Runt kl 1 eller kl13 kommer kiffe hem till hudik. Han bad mig stå på stationen då så det ska jag göra.
Bussen åker härifrån 12.10 så jag kan inte sitta och häcka just nu.
Ha en SKITBRA fredag!!
Ciao!

såå trött

Nu var det dax igen. Sleeping time. Det ska bli så undeerbart att vakna upp imorgonbitti efter att ha sovit ut. Dessutom är jag ledig. Yay! Bejb kommer ju imorgon så det kommer att bli den bästa fredagen på länge. Hoppas jag på iaf. <3 Ni kanske vet at jag saknar honom :P

Iaf så är det sista natten ensam så ju fortare jag somnar desto fortare är det fredag.
Godnatt och sov gott!!!


vilken är snyggast?

Usch vad tiden går fort. Om 17 dagar så gäller det!! Tur att babe är med! Han ringde förästen idag. Nu är han tillbaka på gardet och det är slut på fältveckor och allt sådan för honom. Nu är det bara remin kan sen så är han bara min! MIN!
Men det är typ två veckor dit. Så....
Anyways så har jag kikat lite mer på en jacka. Är fast på ett par stycken,
Vilken är snyggast?


Klicka på bilderna för att se dem större


Pixs Stockholm

 this was me, then.
 och this was Lina. Hon packar.
    
tove och matilda, alltid lika söta på bild. <3 jag och Lina var till Lidingö för att hälsa på min faster och kusiner. fika fick vi.
På bilden sitter ni min faster Bim. (B-M)

 Bye bye stckholm, nu ses vi inte på ett tag.
 Jag och lina satt och roade oss i fönsterna. Skitkul hade vi. Sockerkick 2000 kallas det för.
 tills vi somnade.
Jag hade en hel del kort på mig och min nya klänning men dom är borta. vet inte alls vart dom har tagit vägen. helt borta ur kameran. Damn. Men men jag får ta nya. Jag avslutar detta med finaste fortet på lina.


önskelista

Jag vart utmanad att göra en önskalista.

Tre hårda klappar:
1. en fin och bra laptop
2. vännerboxen

3. presentkort till nya snowboardkläder
Tre mjuka klappar:
1. en rosa morgonrock
2. vita underlakan till dubbelsäng
3. varma strumpor sitter ju aldrig fel

Tre viktiga klappar:
1. kärlek
2. en väldigt bra vinter
3. mobilt bredband till laptopen

Jag utmanar nu alla er andra!


time to call the night

So.. Nu har jag duschat och fixat lite. Det var sååå skönt att få tvätta håret (även fast jag inte direkt tycker om nytvättat hår så klagar jag inte just nu)
Snart är det dax för mig att sova. pratar lixom i sömnen :P
Det har verkligen varit två ursega veckor och det är fortfarande bara onsdag. På fredag kommer bejb! Äntligen!!
Det känns som det var veckor sedan vi träffades. 2 hela veckor är det! Och på dom två veckorna har vi kanske pratat två gånger.
Han är så enormt saknad!!


Men nu så får ni sova så gott! God natt babes!


.


back home again

Så var man hemma igen. Det har varit skitkul de senaste dagarna. Synd bara att vi inte var kvar längre.
Mamma frågade mig nyss, "Har du köpt något? Titta mig i ögonen och säg om att du inte köpt mer kläder..."
Haha, nej jag har inte köpt några kläder.. X i taket... det vill säga om inte en sjal räknas som klädersplagg?
Köpt mig en cool Analog sjal.

Dessutom har jag även investerat mig schampoo och balsam, en deo från nivea och en himlans massa klistermärken från bl.a Butron, Analog och Nitro. Jag orkar inte lägga upp bilder nu så jag göra det senare ikväll (om jag inte somnar) eller efter jobbet imorn.

Jag är trött som ett as och vill ínget annat än duscha och sova. Imorgon ska jag jobba som lärare så det är ett måste att vara pigg. 8-14.15

Ska nu äta middag med mamma och nicklas.
Ciao!

Today its monday

Hejhopp!! Hur står det till med er?
Jag sitter hemma hos Matilda nyäten och glad. Har nyss fått en jättefin klänning av henne. Love it! Jag har tagit en massa bilder som ni får se på onsdag då jag kommer hem. Fick inte med mig sladden till kameran. Doh!
Idag så har jag och Lina gjort stan osäker. Vi har vart och kollat på en massa kläder, skor, Snowboards osv. Vill ha allt. Tyvärr säger min ekomoni nej. Men någon ska jag iaf få med mig hem. 
Har nyss snackat med Bejb. Han har det jättejobbigt ute i fälltet. Stackarn. Men snart så är det över. Kämpa på babe!  

Isa raring, Du svarar inte på mobilen. Ring mig gumman!

Vad händer ikväll då? Jag är typ jätteparty så hör av er om det händer något kul!!

Puss¨!


Nu drar vi ;)

Bye bye Bergsjö-Hudik, Nu drar jag ner till Stockholm. Jag är färdig packad och nyäten. Fixat lite la musica till bilresan.
Tove ringde tidigare idag och sa att det snöade så jag antar att vinterjackan får komma med iaf. Fast man vet ju aldrig med sthlm, snön kanske är borta redan imorgon.
Nu rolpar pappa att vi ska dra så VI SES!
Jag vet inte när jag kommer skriva nästa gång hoppas på imorgon men jag vet inte om jag kommer ha internet. Datorn kan jag tyvärr inte ta med min för den ska min bror ta med sig till söderhamn.
Iaf så får ni ha det bra så hörs vi när vi hörs :)

take care!! Pusssss  

Proud to say


Jag kan stolt säga att det gått 2 hela månader sen jag rökte min sista festcigg. (och då var det typ 2-3 bloss)
Och längre kommer det är att. Never ever again!

Godmorgon

Sovit gott? Not me, jag har blivit förföljd av en massa mardrömmar inatt. jag kanske har sovit 3-4 timmar. Men jag överlever.
Idag är det en massa minusgrader ute och snö. Så jag har längtat efter det. Men jag vill ha mer snö!
Ieftermiddag bär det av till Stockholm. Det är nada snö där så vinterjackan blir kvar hemma.
Åh jag vill åka nu! Längtar efterlina, Tove, Frida, Åsa, Hanna, Matilda osv.. men ikväll får jag träffa dem alla! 

Men först så är det kaffe och frukost som gäller. Sen ska jag fixa mig lite, packa och chilla.
Puss på er!


Nu och då




Jag måste då säga även fast hon är skitsnygg nu så var lite snyggare då. Jag tycker inte att man ska behöva banta ner sig bara för att bli snygg/snyggare. De flesta killar vill inte ha en pinsmal tjej. Dom vill ha en tjej med en kropp som ser hälsosam ut och som har något att ta på. I know it för att jag gjort en undersökning. 
Jag personligen tycker att Lo var snyggare då 2007 då hon hade mer på kroppen.


Va stolt över den du är och försök inte se ut som dagen ideal med anorexia och andra ätstörningar.
Jag vet vad jag snackar om för jag har själv varit där. Och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu när jag gick upp till min normala vikt och lite längre.

Ta hand om er tjejer! ♥

Barnvakt och filmdax

Det har snöat! Men dock är det plusgrader ute. Jag är barnvakt och sitter och kollar på filmen Bilar. Och igår var det lejonkungen. Haha älskar disney filmer.
Imorgon drar jag till The big city. Det känns ganska så skönt att komma tillbaka. Matilda kommer hem från Berlin på måndag eftermiddagoch jag och tjejerna tänkte överaska henne med en mysig tjejkväll. Maybe middag med vin. Vi får se.
Jag och Lina ska iaf självklart vandra omkring i butiker och shoppa lite. Får se om jag kanske hittar en snygg snowboard jacka eller något..

Min mage kurrar så nu ska jag äta något och fortsätta titta på filmen.
Det är ju lördag idag, vad händer ikväll?


time for the beauty sleep

Det är fredag kväll och jag är trött som ett as. Sitter på rummet med Elsa och Nisse och äter cheezballz. Så sjukt gott!
Vi tittar på The Hills men jag funderar starkt på att sova. Det är ju en dag imorgon oxå :)
Godnatt cuties!! Sleep sweet ♥

Btw så åkte Robin E ut ur Idol. Jag håller fortfarande på Alice!

bikbok

Jag måste bara visa er det nya BíkBok. Dom har fått så sjukt snygga kläder. Några av mina favoriter :



Dom små bilderna går att klicka på

Lo



Lo är en utav mina favoriter i The Hills. Hon är så himla söt!

äntligen fredag och den efterlängtade helgen

Tjaba! Nu är jag ¨hemma igen från jobbet. Det har vart en rätt så lugn dag.dagen slutade med disney filmen Lejonkungen. Det var aslänge sedan jag såg den så det var kul.
Nu sitter jag i soffan hemma och väntar på att resten avfamiljen och carro ska komma hem. Hoppas stort på att dom har något att äta med sig. Jag är så hungrig så jag har ont i magen.

Ikvälll är det nog vin och Idol som gäller. Lina ringde förut och hon skulle bara chilla hemma.
Åhh det är sååå himla skönt med helg! Jag har verkligen längtar så jävla mycket. Det har vart en låång vecka.
Jag har köpt mig ett par nya tofflor som jag absolut inte kan slita mig ifrån. Nya Roxy tofflor. Så underbart mjuka och varma. Perfekt att ha i fjällen i vinter på mornarna och kvällarna.

Nu ska jag och mina tofflor kolla på Extreme Home Makeover.
Ciao!

Det blir nog att jag och Lina äker till sthlm på söndag eftermiddag. Blir kvar några dagar bara. Ska träffa Tove och Frida bla. Det är väldigt länge sen nu. Miss them!

Godmorgon

Har ni sovit gott? Jag tror att det är första morgonen på år som jag är så pigg vid den här tiden. kl är nu 07.58 och men jag blev väckt 06.35 av en utav mina hundar.
Jag har precis ätit frukost och kollat på vänner och ska nu snart gå ut i kylan och vandra till jobbet.
Btw så är det fredag idag vilket är helt underbart! Vad ska ni hitta på ikväll?
Jag tror att det blir vin, popcorn och idol för mig. Ska ringa Lina också och kolla om hon vill hitta på någon.
Nu måste jag dra!
Tjaarå!


ja.. elller ... kanske

Umm.. jag vet inte vad det är men jag tror inte att jag känner för att  dra till stockholm längre. Vet lixom inte vad jag ska göra där när inte någon har tid med en. Eller har jag fel?
 Jag har inte bestämt mig för någon just nu men vi får se vad som händer på söndagkväll. Jag vill lixom känna mig välkommen också.

Jag trycker bara ner mig själv hela tiden just nu. Fan vart är du när jag som mest behöver dig?! Jag klara inte av att inte prata eller krama sig så länge. 2 veckor kommer jag inte få säga ett ord till dig.
... Fan vad jag hatar mitt liv ibland!!

sömn tack

Mina brownies vart hur goda som hest och dom måste absolut ätas tillsammans med Mjölk.
Nu är det dax för mig att sova. Jag ska upp tidigt imorgon till jobbet och jag sov inte många igårnatt eftersom det var fullmåne.
Sov gott babes!


baking some some

Har precis bakat brownies :) Mumma!!! Den är i ugnen just nu men ni får snart se resultatet.

losdalen

http://www.lofsdalen.com klicka på länken. Här kommer jag att bo de närmaste 5 månaderna :)

Bara 1 ½ dag kvar till HELG

Det är dax igen. Jobbet väntar. Och kaffet är redo för take away. Ska springa förbi Af en snabbis först för att lämna ett papper.
Jonny har fortfarande inte ringt och jag håller på att gå i taket. Jag vill veta exakta datumet när vi ska flytta och vart vi ska få bo. Mysig stuga eller stor barack? Hmm jag hoppas ju självklart på stugan. Lina ringde igår och det är redan en massa snö i backarna. Här hemma är det frost och marken bara väntar på att få ett tjockt vitt täcke.

Nu måste jag gitta! Ha en bra dag!
Ciao!

LC inspired

 
Ladies, Har ni en "bad makeup" day så kan dessa nog inspierar er. Tjejen som gjort videon är en fan av The Hills och LC's ögonmake.
Hon vet vad hon gör och resultatet blev bra.
Klicka på bilden och se videon!


lauren conrad


Söt i glasögon



Jag har ett par liknande som jag inte gillar att använda. Jag tycker jag ser ut som en skolfröken typ. Haha när jag hade mörkt hår så sa folk att  jag såg ut som den där musikläraren som vann melodifetivalen. Not Hot. Men eftersom jag inte längre har mörkt hår och inte kort hår heller maybe I can give it a try ^^


00.37

Jag kan verkligen inte sova. Jag vet inte vad jag ska göra. Har testat äta någon vilket var asgott men det hjälpe inte. Jag har druckit varm mjölk och lite vatten. Testat ränka får men inget hjälper. Nu har jag tröttnat och ligger och kollar på family guy och äter cheezballz.

Det står flyttkartonger i mitt rum och det känns fel. Varför? I need to move out. Fyra veckor kvar.. Håll mig i handen!

tips någon?

Jag behöver en helt ny header. Men jag vet inte hur jag ska ha den. Tips?  Eller helst en helt ny design. Jag behöver någon som verkligen säger " johanna"

jag blev utmanad av Isa

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.


- Jag får fortfarande fjärilar i magen då jag inte träffat bejb på en vecka
- Jag är xtremt morgontrött

- Jag vet attt det spökar i mitt hus och vägrar sova med dörren stängd.

- Jag är alltid hungrig

- Jag drömmer sanndrömmar när det gäller väder/ oväder och oplanerade resor
- Jag är livrädd för spindlar
- Jag gillar att teckna och min senaste "mål" är att designa snowboard brädor med motiv och texter och sånt.  


Jag utmanar: 
DU som besöker min blogg


SLEEEEEPY

Morgontrött? JA! Usch, jag vill verkligen inte kliva upp ur sängen. Jag vill ligga där hela dan och bara chilla framför tvn.
But no, jag ska till jobbet om halv timme.
I need a x-lagre coffee and I need it NOW!

Ha en bra dag raringar!!

.

Jag fattar inte varför du inte bara kan växa upp och leva i ditt EGET liv och inte någon annans. Stå för det du tycker!
Jag tycker att det du gör är så sjukt jävla fegt och du förstjänar inget support!
Fy fan!

längtan är så enormt stor



Åh jag är inte alls avundsjuk på Lina som just nu är i Glöde. Typ en liten By innan Lofsdalen. Iaf så har dom en massa snö och vi har bara regn. Shit vad jag längtar till fjällen!!!


Lauren conrad



Get the style

Moving.. Iv'e got stomach ace


Jag sitter och lyssnar på Chilirec och stirrar på mitt ostädade nerstökade rum som jag om bara någora veckor lämnar. Shit! Det är helt sjukt. Jag har lixom bott här i massa massa år och nu så bara poff.. så ska jag flytta. Dont get me wrong, jag vill verkligen flytta men självklart kommer jag att sakna detta.

The SATC movie II


Kim Cattrall
har nu bekräftat att det kommer att spelas in ännu en Sex and the City- film!!!
Skådespelerskan som spelar karaktären Samantha Jones berättade i en intervju att planeringen är i full gång. Jag längtar såååå tills nästa filmen kommer! Jag undrar vad den kommer att handla om. Kommer Carrie och Big skaffa en bebis? Kommer Samantha någonsin att gifta sig?
Ihh!! Jag är som ett barn på julafton!


blå himmel som sol

Morning sunshines! Är allt bra med er?
Jag har precis vaknat och sovit helt underbart. Nu ska jag snart äta lite frukost och kolla på avsnitt 13 och 14 säsong 4 av The Hills. Ja jag vet att jag är en nörd men deal with it. Jag gillar The Hills! *Proud*

Idag är det städning och packning som gäller. Det kommer typ ta hela min dag men det måste göras någon gång. Jag är ju ändå ledig idag så.

Vad ska ni göra idag?

Godnatt på er!



Fan vad saknar honom. Och det är två hela veckor kvar. Jag ligger i sängen och kan verkligen inte sluta tänka på honom. Eller avsnittet av GW för den delen. Fy fan för CBS!!

det får bara inte vara så

Jag är helt tom i huvudet. Jag har inga ord kvar. Allt sitter i en klump i halsen.
Jag fattar verkligen inte att det har hänt. Är det någon som har sett Ghost Whisperer säsong 4 avsnitt 6??
Jag kan inte säga mer än jag hoppas det inte är sant. Det får bara INTE hända!!!!!


Hur kan man gå vidare när man förlorat någon som är en del av ens hjärta?

Stockholm calling

Tjabba! Det känns att det var ett tag sen jag skrev. Men nu ska det bli ändringar på det. Bejb har nu dragit till sthlm och blir borta i två veckor så nu blir jag säkert klistrad vid bloggen.
Jag har precis kollat på The Hills och ska snart kolla på Ghost Whisperer. Sen One Three Hill. Ni kanske hör att detta kommer att bli en myskväll. Just me and my tv ^^
Imorgon är jag ledig och ska nog till Af en snabbis. Dessutom ska jag börja packa ihop lite saker från bl.a vinden som jag ska ta med mig då jag flyttar. Det är typ bara 5 veckor kvar nu. IIIH!! Längtar så!
Jag har kollat lite på mitt schema ochdet ser ut som att jag inte ska jobba någon nästa vecka. Därför mina vänner så drar jag nog till Stockholm på söndag. Jag känner att jag vill dit och träffa mina babes och shoppa lite innan jag flyttar. Det blir ju trotts allt lite över 20 norrut.

Da music of The Moment:
 
Klicka Klicka Klicka



Jag gillar verkligen hennes stil. Hon har en cool röst och en grym musik.

beyonce

 

Klicka på bilden


tomt

Jag har inte direkt någon bra att säga. Jag är bara så trött och tom i huvidet.
Det är söndag och jag ska mysa med min lover.

kom på en sak

Btw så kom jag på att ta kort på bilen idag men cepe datorn vill inte ladda upp bilden på blogen. Jag gör ett nytt försök imorgon. Puss på er!

god natt babes


Helt utan smik och redigering (stavning) den här bjuder jag på.
Idag har jag inte gjort så mycket. Bara hängt med bejb, käkat tacos och just nu hänger jag med poo, erik och kiffe. Vi har kollat på skräckfilm och nu ska jag sova. Imrogn blir det fest med Lina.

Sov gott alla söta!!

bekännelser

1. Jag är kär
2. jag älskarchoklad.
3. Jag är mogontrött och oftast vaken på nätterna
4. jag är hälften same och hälften stockholmare (men född och uppvuxen i Väsby)
5. jag är väldigt känslig när det gäller mina nära och kära.
6. jag älskar snö
7. jag fryser alltid efter maten
8. jag är väldigt öppen.
9. jag är besatt av solglasögon och stora t-shirts
10. sova är bland det bästa som finns.
11. jag dagdrömmer mycket.
12. jag älskar att dansa
13. jag åker snowboard
14. jag är beroende av socker och snus
15. jag älskar roadtrips
16. jag kan springa i hörklackat
17. shoppa är bland det bästa jag vet
18. jag har ett veckoberoende av ghost whisperer, The hills, gossipgirl och one three hill
19. jag har besegrat en dödlig sjukdom
20. jag har världens pms en gång i månaden
21. jag kan inte leva utan musik
22. jag har en dålig vana att somna med mobilen under huvudkudden
23. jag hemligt kär i mössor
24. jag är väldigt social av mig.
25. jag hatar nytvättat hår
26. jag tycker att cheezballz är underskattat
27. jag beundrar VERKLIGEN dom som vågar vara sig själva.
28. jag älskar att bada och att duscha
29. jag äger 42 halsdukar
30. min dröm är att bli miljonär

Back home with a new car

Jag har nyss kommit hem från Gävle med bejb. Han har köpt en ny bil. As fräsch volvo. Svart. Det är alldesles för mörkt ute för att ta kort på den så ni får se den imorn.
Sov gott raringar!

gårdagens bilder


Gårdagens festbilder som jag lovat. Detta var kvällens outfit (bad picture dock)
- Tisha från Hm Diviede
- Tröja/ jacka från Gina tricot
- Jeans från Only

På bilderna nedan: Magnus, Mr beer, Johan och bejb


det känns

Tjenare! Nyvaken och en aning yr i huvuet. Igår var det vinkväll hos Johan. Men kul hade vi. Det var jag, kiffe, Johan och tre st magnusar. Only girl.
Därefter vart det utgång och träffade på en massa folk som jag inte sett på länge.
Jag träffade Pär som jag inte fått tag i sedan förra onsdagen. Han flyttar till Barcelona den 3 december!! Hur stort är inte det?!

Idag så ska jag och kiffe till Gävle. Han ska hämta en bil. Eller.. köpa en bil. Vi ska ner tilll centrum och gå på banken först och sedan drar vi med tåget 15.42.
OM jag nu får upp honom från sängen.

Ha en trevlig torsdag!

Bilder kommer ikväll

Wino tonight

Grattis till Obama som vann presidentvalet.

Idag så har det varit annu en seg dag. Jag kiffe och Marre har vandrat omkring i centrum. Hittade en fin tröja från Gina Tricot.
Vi var änven förbi systemet och köpte lite vin tills ikväll. Det blir vinfylla. :) Vi ska ner till Johan och hänga. Jag tror att vi skulle mötas ute först för att ta en drink och sedan bege oss vidare hem till Johan. Kvällen kan bli väldigt lyckad.
Men först blir det en redbull och lite tv.



Hm divided favs


Se mer HÄR

Pms kanske?

Jag är på jättedåligt humör idag och jag har ingen aning varför. Så himla jobbigt.
Om ca en halv timme ska jag och bejb in till hudik. Vi ska väl inte göra något speciellt utan bara chilla typ. Vi har vart här sen i söndags. Det har varit mysigt. Jag gillar att ha honom här.

Nu ska vi dra. Ciao!


Wally Lopez

Klicka på bilden och lyssna med mig
 

Lite senare

Nu är jag tillbaka från jobbet. Mysigt dag måste jag då säga. Typ ritat och byggt lego hela dagen. Soft.
Har precis lagat lunch till mig och bejb. Det vart tortelinis (stavning)med ostsås. Mumma!
Sitter och kollar in lite sidor nu, Shit vad jag vill shoppa! Men jag har inte fått någon lön denna månad så det blir en aning svårt.
Vill någon shoppa åt mig? ^^

Jag tänkte ladda upp lite bilder lite senare. Jag har äntligen hittat min sladd till kameran. Jag har lite roliga bilder at t visa upp.

coffee and toast

Då var det måndag och jag sitter och äter frukost med min underbara pojkvän. Om någon timme ska jag iväg till jobbet.
Helgen min var full av fester. fredag och ördag var det halloween fester hit och dit. Det är bara synd att folk inte tar halloween mer som en helg att ha kul och väga klä ut sig. Jag själv var Carolina Gynning med klänning och pälsmössa. Rätt så lyckat med sminket och rösten. Nöjd? Yes :)
Vad var ni?

Det är så underbart att snön fortfarande ligger kvar. Jag älskar snö. Hatar slask.
Det är lite kul att tänka att bejb muckar om exakt en månad idag ochatt vi drar till Lofsdalen en vecka därefter. Vi flyttar! Jag längtar lixom lite dit. Hoppas stort på att jag får komma hem till julafton iaf. Vi jobbar nog nämligen då. och dagen därpå. Lite synd men vad gör man?
Jag har lite planer på att dra ner till Sthlm innan jag flyttar. Hälsa på mina babes!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och pussa Kiffe hejdå. Måste dra till jobbet. Ha en bra dag! ♥

RSS 2.0