Au Revoir Sweden


hejhej
Nu sitter jag hemma igen med Kiffe på sängen. Har precis packat väskan och ska snart dra till Stockholm. Imorn drar vi till Arlanda och åker en sista minutenresa någonstanns. Troligen Grekland. Jag vet inte hur länge vi blir borta och jag kommer nog inte kunna komma åt någon dator. Så det kommer inte bli några uppdateringar på ungefär två veckor.
Jag kommer att ta en massa kort så ni får se när jag kommer hem. Ha en helt underbar sommar!!!!!
Massa kramar J.

today its friday

Gårdagen vart inte precis som jag planerat. jag åkte till jobbet och fick sluta lite tidigare. Kiffe ringde och sa "nu är jag påväg hem" och han skulle inte komma förän idag. gissa om jag vart glad. Sen bjöd han med mig på ölprovning hemma hos hans farmor. Vilket slutade med att alla vart fulla men kul var det.
Imorse vaknade jag hemma hos Kiffe. Haha stackaren, han ser så söt och oskyldig ut när han är bakis :P
Nu sitter jag hemma och har duschat och packat lite kläder. 17.35 åker jag tillbaka till honom.
Kvällens planer är att bara hänga. Kolla på film, grilla och njuta av fredagkvällen. Det blir nog inget festande eftersom jag måste jobba imorn och på söndag. Kanske nåt glas vin bara. Det är ju trots allt fredag :)
 
Ha en underbar fredag!!!

Risigt


Godmorgon vackra,
Idag känner jag mig superrisig och vill inte visa mig för någon. Tyvärr så måste jag. Ska jobba från 11-18. Innan det så ska jag ner på stan och lämna tillbaka klänningen och sedan fixa en sak på banken. Dessutom måste jag ta cykeln till jobbet, och det brukar oftast blåsa motvind.

hur ser eran dag ut?

Im sleeepy


jag mötte Pär vid bussen hem. han hade en stor kasse med cider. jag vill oxå hänga och umgås med folk och dricka lite. men jag har sagt att jag kan jobba imorgon igen. dessutom är jag heelt slut just nu. shit idag har det varit massa i mitt huvuvd. det vill säga fullt på jobbet.
nu ska jag duscha sen lägga mig i min stoora säng och burra ner mig i täcket och kolla på en till sesong av vänner.

hoppas ni haft en bra dag snyggos!

oui, of course

Ändrade planer. Dom ringde från jobbet idag och frågade om jag kunde jobba. fast jag hade andra planer så sa jag ja.
Karma.

nighti night



Natti natti sötisar, nu är det dax för lilla mig att krypa ner i sängen. Imorgon ska jag och min bror in till stan. jag ska lämna tillbaka klänningen jag köpte idag och nicklas ska till banken. hoppas det är sol imorgon så vi kan äta glass och sola lite.
sov gott!  kramar


mon ami

Jag saknar dig mer för varje timme som går, fredag känns så långt borta
bejb kom hem



Mary-kate know how to have fun

Jag bara älskar den här bilden på Mary-kate. Bilderna är från hennes födelsedagsfest på hemmaplan.
Nicole och Joel var med och firade men Ashley syndes inte till.

    
  

que?

jag står inför ett stort val. att stå kvar i listan på Af eller att åka utomlands och inte få betallt på 45 dagar och börja om från början med ungdoms garantin. vad sjutton ska jag göra? fast jag kommer ju jobba nästan alla helger i juli och i augusti. dessutom har jag några veckor på skolan att jobba i juli. men det är så svårt att välja.

jag var en sväng in på indiska och jag vill bara ha allt. köpte mig en grönklänning med broderi i ryggen men tyvärr var den förstor så jag ska lämna tillbaka den imorgon. jag kanske hittar något annat ist.
jag ska försöka svänga förbi min pojkväns familj för att hämta sladden till kameran så jag kan lägga in lite bilder.
att jag måste vara så puckad och glömma den.

haft en bra dag?

minnet är bra men kort


Vilken helg. i fredags var vi ute på hölick vilket vart väldigt lyckat. vi grillade en massa god mat och drack en massa alcohol. det var soligt med lite blåsigt. solnedgång vid standen och en stor brasa där vi alla satt och hade kul.
vi tog en massa bilden, tyvärr inte med vår kamera men Johan sa att han skulle malia över bilderna senare. hoppas jag får dem så snart som möjligt. 

I lördags så klippte jag topparna. skönt att få av de slita. jag fick lite lugg på köpet. känns bra. något nytt lixom.
btw så fick jag låna kameran av Kiffe men jag glömde sladden till till datorn för att få över bilderna!! vilken idiot jag är! 
 <---- Kimberly Stewart och jag har liknande frisyrer. hade. dagens Kim har kortare hår

Igår var det en väldigt rolig dag. vi åkte ut till Maln och åkte wakeboard. jag åkte dock inte. det var iskallt i vattnet därför vägrade jag åka igår men nästa gång så ska jag fan upp på brädan. jag är en liten fegis när det gäller kalltvatten men jag doppade mig iaf. var i kanske 2 sek. på ett blink var jag på bryggan igen.
 
Idag har jag bara vart hemma. det har varit världens åskväder hela dagen och jag har bara legat i soffan och kollat på vänner dvdn. jag har skrattat så jag fått ont i magen. mina planer just nu är att tvätta ansiktet, borsta tänderna och medans jag väntar på att  Kiff ska ringa kolla på sista minuten resor. vet ni en bra och billig sida med billiga resor till kroatien?? säg till :)

natti natti!

GLAD MIDSOMMAR


GLAD MIDSOMMAR MINA VACKRA LÄSARE!!
Hoppas ni får en helt underbar midsommar helg. Jag ska försöka få tag i en dator och visa lite bilder från kvällen.
Jag har precis gjort iordning en sommrig sallad med melon. nu ska jag bara äta lite frukost sedan ta bussen mot stan.

Ha en trevligt helg!
kramar!

dagen före

Sanna- Kan du jobba idag?
Jag- javisst kan jag det.


Jag har nyss kommit hem från jobbet och är totallt slut. tjafsat med min pojkvän har jag oxå hunnit med. men jag tror att det är okej nu.
Johan ringde nyss och vi åker imorgon runt 12 tiden. något jag verkligen ser fram till. jag är som ett barn på julafton. hoppas bara vädret är på vår sida imorgon. men om man tänker tillbaka på de senaste åren så tror jag att det blivit en tradition när det gäller regn på midsommarafton. nu hoppas jag bara att jag har fel.

jag satt och funderade på bussen hem vad sjutton jag ska ha på min imorgon. vad ska ni ha?
jag funderar på jeans shortsen, vitt linne och gladiatorsandalerna. utsläppt "beach hair" och en kofta eller skinnjackan. det kan bli ganska så bra.


good night sweetheart


jag gruvar mig sjukt mycket inför att städa mitt rum. uscha jobbigt värre. jag har precis duschat och när jag kommer in i rummet och ser att det gått igenom en hel rysk armé. de måste ha letat efter någon/något. det ligger saker överallt.
jag har ett litet problem, jag kan inte gå och lägga mig när det ser ut så här. om jag inte har druckit (då bryr man sig inte speciellt) men hur skulle det se ut om jag drack en flaska vin varje kväll innan jag ska sova.
inte bra. :)

jag ska bara plocka undan alla kläder sen krypa ner i sängen och sooova.
natti natti sötnosar!


Keira Knightley




Jag älskar verkligen hennes klänning. hela outfiten är skitsnygg. det jag är lite tveksam på är hennes skor. dom är söta men jag är så trött på dem.
du är skitsnygg Kiera!

Rosé?

idag är det onsdag och jag är ledig resten av veckan. yay. filmen igår var helt okej. lite lång dock. men ni som är ett fan av
Mr. Jones, måste se den.

idag är det hudiksvall som gäller för mig. jag måste på banken och till systemet. är det någon som har något tips om gott rose' vin? det ska inte vara torrt och det ska smaka mycke frukt. någon?
jag har tänkt att ha det till midsommar. nu hoppas jag bara på att det blir fint väder och inget regn. vi ska ju tälta och grilla ute så... det vore ju inte det bästa om det regnade.
på fredag kommer Kiffe hem, jag har inte träffat honom på två veckor nu och det kittlas lixom i magen när jag tänker på honom.
nu ska jag dricka lite grönt te och sedan åka in till staden.
ha en bra dag snyggos!

TISDAG TISDAG

om en timme drar jag till the kids och kommer inte hem förän kl 18.00 då jag ska slänga i mig något ätbart och sedan springa till bion och jobba. det är filmdax, den nya Indiana Jones filmen och jag måste jobba isf för min mor som ska iväg på något party med personalen. jobbig för mig, kul för henne.

vad ska ni hitta på idag då?
jag är trött och vill göra precis som Elsa, lägga mig på golvet och sova. hon har inga bekymmer alls. fan, man skulle ha vart en hund.
aja, nu måste jag äta frulle sen dra.
ciao!

nya skor!!


idag är jag extra ärlig. jag har bara degat i soffan hela dagen. kollat på typ alla avsnitt av Ghost whisperer. its the shit. lite mysigt, lite läskigt. ätit chips har jag oxå gjort. plus lite annat.

idag har jag fått ett par skor av min mor. ett par mörkbruna gladiatorskor. tack mami!!

på fredag är det midsommar och jag försöker planera lite. jag, kiffe, poo och johan har planer på att sticka till hölick och tälta, grilla, dricka alcohol och spela guitarr. jag har precis snackat med pär och han hänger eventuellt med. yay. och poo skulle kolla med falken och några till.
är det någon tjej som vill med mig? jag vill helst inte vara helt ensam tjej med alla killar. men jag ska ju inte klaga :P


det kittlas i benen

Wow, jag är totalt utmattat. kan lixom inte ens stava rätt, men det skiter jag faktist i. det får vara så. kom för en stund sedan hem från jobbet. jag har jobbat hela helgen igen. det har vart kul men just nu ser jag verkligen fram till min vecka då jag bara jobbar på tisdag och är ledig resten. helt underbart. sleeep. 
där är oxå anledningen till varför jag inte bloggat under de senaste dagarna. bizzi bizzi.

I fredags var det studenten. Grattis bror!!! Grattis Frida!!!
släkten kom på bestök och vänner med familjer. massa människor kort sagt. vi drack champange, vin och cider. åt smörgåstårta och skrattade oss till magvärk. trevligt trevligt må jag säga.
I lördags så jobbade jag hela dagen och mötte sedan upp Tove, Matilda, Lina och Joel. vi åt pizza och kollade på fotbollen. och spelade lite guitarr hero.
Idag då så har jag jobbat hela dagen och nu så ska jag snart krypa under täcket och njuta att vara ledig.
Har en renbäddad säng och en ny duschad jag. jag funderar starkt på att lägga mig i sängen, kolla på film och äta lite godis. det är jag värd.

har ni haft en trevlig helg?
puss


surf? oui



Längtar

La Sol



Jag vill ha sol imorgon. Vi ska ju sitta ute i gräset och dricka. Vara jätteglada och ha det mysigt. Jag ber till vädergudarna, snälla det ska vara sol och värme på studenten. Jag tror att de flesta håller med mig.

Wine?



Om några timmar kommer min faster och farbror hit. Jag måste springa till systemet och köpa lite alcohol tills imorgon och dessutom baka innan dom dyker upp.
Igår satte jag mig med kiffe i telefon och planerade lite med vår resa. Det blir nog Kroatsien eller Spanien. Jag vill tillbaka till Annecy men dit kan jag åka nästa sommar.

Jag kan fortfarande inte fatta att det är studenten imorgon. Shit det var lixom två år sedan jag stod där med min hatt och champange glaset i handen.
Är det kanske någon mer som vet vad jag snackar om?

Ha en bra sak snyggos!
ciao


Det blir bra

Här sitter jag och äter glass. Det har  jag förtjänat. Jag har städat och städat. Imorgon kommer det släktingar hit och då känns det lite fräsht att ha det städat.
Idag har jag sökt jobb på Carlings och hoppas stor att jag får något extra jobb. Vore toppen.
Sen lunchade jag och FridaNoj's Thairestaurang. hon bjöd mig. Jätte snällt och jätte gott. Tack Frida!
Lagom till studenten kommer regnet. Toppen. Inte. Jag vill ha sol och värme. Vi ska lixom sitta ute i gräset och dricka och ha mysigt på fredag ju. Det är fest i Borgar parken. Kom dit.
Ska träffa söta Tove på fredag. Och lina :) det var ett tag sen. det blir jag, Tove, Lina, Frida, min bror, Johan, Sofie och Magnus vad jag vet just nu. (som jag kommer hänga med) Emma skulle komma med om hon hinner skaffa sig lite pengar. Hoppas hoppas.
Kiffe kommer inte hem i helgen vilket gör att jag saknar honom enormt mycket. Älskling <3

En annan sak, min kära mor har precis beställt ett par mörkbruna gladiatorskor till mig. Tack mami <3

Annecy Nostalgi

jag hittade en gammal bild på mig när jag var i annecy för lite mer än två år sedan.
jag fick Annecy nostalgi och vill dit igen. är det någon som har en tidsmaskin?


tisdag och det är kallt ute

gomorron,
snart så åker jag in till stan men ska först dricka lite kaffe.
idag ska jag:
* till Af
* träffa Frida
* till banken
* köpa köpa cider till min mor ( jag är skylldig henne)
* tvätta i tvättstugan (ikväll)

det är typ de som finns i mitt huvud som jag måste göra idag. nu ska jag klä mig, dricka upp kaffet och sen dra vidare till bussen.

ha en bra dag! ciao

DegSegJoJo


Lyssna noga för jag kommer bara säga det en gång, jag är lat.
there. done. jag orkar inte ta mig in till stan i det här blåsvädret. jag är klisterseg i kroppen och orkar inte ens hämta posten i brevlådan.
jag har degat ner mig totallt. sitter i en stor vit t-shirt och bikini överdel, stora slitna jeans och flipflop skor.
Har precis hämtat iskall juice och tänkte kolla på filmen  som passar perfekt till en dag som denna. Lors of dogtown


Actress Z



Zooey Zooey Zooey
Jag får bara inte nog av henne. Man lixom fastnar i hennes ögon. Helt klart en utav mina favoriter innom skådespeleri.
Vem är din?

A.Wang


 


Alexander Wang 09


a looong weekend

wow, snacka om en lång helg det har varit. Jag har jobbat 10 timmar om dagen från fredag-söndag. det har varit jättekul och jag trivs faktiskt väldigt bra.
dessvärre har jag inte träffat kiffe så mycket. i fredas kom han hem med 21.00 tåget och vi åt lite naturgodis och kollade på film. bara myste lixom. i lördags efter jobbet så bjöd han mig på middag, Bangkok kajen. shit vad gott det var. tack älskling <3
i söndags fick jag sluta lite tidigare så jag hann äta middag med honom och hans familj innan han drog igen.
nu kommer han inte hem förän til midsommar and that sucks.

just nu så blåser det storm ute. och jag måste åka in till stan. jag ska dra på banken, sola lite, träffa Frida och sedan vandra omkring och se om jag hittar några fynd.
jag är ledig hela dan så nu ska jag passa på. vad ska ni hitta på idag?

jag ska lämna in min kamera på lagning igen. ha, den funkade i två minuter sen var det samma fel igen. jobbigt.
så nu hoppas jag att jag får den lagom till studenten på fredag.

jag ska klä på mig sen måste jag sticka.
ha en bra dag snyggingar!  Ciao!

drömmen som fastnat i huvudet

Så här tidigt som jag är uppe nu kan jag inte minnas när det var sist. jag ska snart göra iordning mig och sen äta frukost. pappa ska skjussa in mig till Bp och jag börjar 8.00 men ska vara där lite tidigare.
min hjärna har riktigt än börjat fungera men det kommer väl snart igår den oxå.
jag har blivit förskyld. damn! lagom till sommaren. vad sjutton ska jag göra för att bli frisk snabbt?

Okejokej, jag måste berätta något som är hur sjukt som helst. jag drömmde att jag och kiffe hade flyttat ihop och att jag låg sjuk i sängen. vi hade beställt pizza och skulle kolla på film.
han kommer hem med pizzorna men med min i burk.....
ni vet glassen Ben&Jerry, i sådan burk. och jag fick äta den med sorts skopa som man gröper ur saker med. helt sjukt. och det var tydligen normalt.
hela drömmen överhuvudtaget var mysko men rätt så mysig vad jag minns.

Nu när jag ska jobba hela helgen så kommer jag nog inte ha så mycket tid att blogga. det kanske ni kan förstå. men jag är snart tillbaka igen.

Ha en underbar helg och ät mycket glass.
Ciao!!

Dagens bild


bild: SO MKK FOTOBLOG

På något konstigt sätt gillar jag den här bilden.

torsdag eftermiddag

Just nu har jag ingen aning om hur jag ska klara av att jobba imorn. Helt slut är jag. Tjock i huvudet och öm i näsan.
Imorgon är det fredag och jag saknar kiffe extremt mycket! Det lixom kittlas i magen när jag tänker på honom.
jag har precis pressat ner lite mat. spagetti och cornsås. (same shit som köttfärssås)
Det absolut jobbigare just nu är att jag måste dammsuga. Dammråttorna är överallt och förökar sig mer och mer. Dom är vilda.

The'r baack




Weeds: First Look at the new season.
För er som älskade serien, den är tillbaka. Premiären är på måndag 16 juni dock i Usa. Men kommer finnas att ladda ner strax därefter.
Keep your eyes open!

Vatten och lite Zooey

gosh. det är verkligen varmt ute. jag känner mig som en fylld vattenballong, det känns som att jag dricker konstant. men ändå så har jag huvudvärk. weird.
just nu sitter jag och kollar på gamla avsnitt av Weeds. Zooey Deschanel är helt underbar i rollen som Kat. jag gillar verkligen hennes stil i serien. but then again, hon är alltid snygg. men ett big no no är när hon är blond. hon passar inte i blont. Zooey ska ha mörkt halv långt ruffsig hår men lite lugg. Mjau!


Mary-kate i ELLE july 2008

image149
image150
image151

Fullfträff när det gäller kläderna. Shit. Verkligen lyckat. De slitna jeansshortsen, t-shirten och de sotiga ögonen. Västen är grädden på desserten. wow

Jag är en myggas offer

Idag är jag ledig ledig ledig :) Jag ska städa lite hemma och passa på att sola lite. Det är typ dom planerna jag har för dagen.
Jag var hundvakt igår och spenderade den mesta tiden ute, idag är jag röd och full av myggbett. Och det kilas!!
Btw håller jag på att bli förskyld så om det är någon som är bra på förskylningskurer så säg till. Jag vill inte bli sjuk.
Imorgon är det fredag och jag jobbar hela dagen. eller... jag jobbar hela helgen. Och nästa helg är det studenten. Sen helt plötsligt är det midsommar. Shit vad tiden går fort. Det är bara några veckor kvar tills jag och kiffe åker utomlands. Lääängtar!


dagens A

image148

Jag ska snart dra till jobbet. Ska lixom vara där om en timme och jag har nyss vaknat och duschat. Det blir till att slänga på sig kläderna och dricka kaffet på vägen dit. sitter just nu och äter vanlijyoghurt med färska jordgubbar och kiwi.
Passande bild med tanke på min klädsel, jeans shorts, vit t-shirt och svart tunn kofta, pilotbrillorna samt skorna. Ashley kan sin sak.

Ha en bra dag!

ja eller nej??

Lång dag.
Jag har jobbat och målat. lagat mat och ätit så mätt är jag oxå. Laxpytt, snabbt och enkelt. köpt på Ica.
Snackande nyss med min granne och dom ska ta bort hunden på torsdag.
(hunden är Lisas syster, brukade vara vakt till henne i det läskiga huset)
Iaf så ska jag dit efter jobbet imorgon och passa henne tills Kristin kommer hem. Fy vad jobbigt det kommer att bli. kommer sitta och tjuta hela kvällen. Uscha. Btw Elsa mår mycket bättre idag. hon hade bara en inflamation i svansen, men hon kommer att gå på droger och kommer må toppen om några dagar.

När jag ändå sitter och snackar så kan jag tala om att vi fick telefonränkingen idag. 1300 kr. haha pappa kommer att gå i taket.
Just nu så sitter jag och tittar lite på tradera. Funderar starkt på att köpa mig en skinnjacka men jag vet lixom inte om det är värt det om jag ska utomlands. pengamässigt alltså. Är det?


Jeans Shortsen

image147

Sommarens favorit kan jag direkt säga är min avklippta Levis. Jeansshortsen kommer jag bara tilllsammans med lediga t-shirtar eller sommartoppar, snygga sandaler och strandruffsigt hår.


kärlekssemester

image146
Foto: Dan Martensen

Mmm jordgubbar och nygjord latte. sitter här i värmen och äter lite frukost. mamma är hos vetrinären med Elsa och jag sitter hemma och passar den andra tussen. (Lisa)
jag ska iväg till jobet om några timmar.
kiffe och jag har börjat planera lite med vår resa i juli. vart vi vill åka. Det lutar åt Thailand men flygstolarna är ju svindyra. Sen funderade vi på Kroatsien men där är det ju stenstränder. Obehagligt att ligga på.
Det blir nog Grekland, Spanien eller något liknande.
Iaf så blir vi borta i två veckor, bara jag och Kiffe. myys!

Ska ni resa någonstanns i sommar?

two brown eyes


image144
image145

Min ängel Elsa har eventuellt brutit svansen. hon skriker när hon försöker röra på den och kan inte sitta ordentligt. hon är matt i kroppen och har varm nos. Mamma ska åka in till vetrinären med henne imorgon och kolla upp vad som felet. jag hoppas hoppas att hon blir bra. saknar min glada skrutt.

Jalouse juni 2008


image140
image141

Är det någon som har en tidsmaskin så jag kan resa tillbaka till då? sjukt snyggt iallafall. gillar dock inte stjärnan i örat.

flätor i håret

image137
kiffe
ringde nyss ifrån sthlm. han fick guldmedalj. schysst.
idag har idag fått mitt shema över två helger frammåt. börjar på fredag 8.00-18.30, lördag 9.00-18.00 och samma söndag.
det är typ 1000grader ute. varmt allstå. jag sitter och äter jordgubbar  i min klänning som jag köpte i fredags. till har jag hippieband i håret i form av flätor och en stor ring från H&M. 

vitklänninglångthårochpilotbrillor

image135

Jag och mitt dumma spånhuvud. glömde kameran hemma hos kiffe igen.

Idag har det varit 34 grader i skuggan och då överdriver jag inte. det har varit medelhavs värme. Underbart!!
Vi (jag, kiffe, mia och johan) var ut till Lingarö och solade, badade och åkte båt. Hur mysigt som helst. 
Men just nu mår jag lite mindre bra. Jag har ont i huvudet och är jätte tung i kroppen. för mycket sol? hm.. 
Imorgon ska jag till BP och snacka lite inför fredag. Spännande. 
Just nu kan jag verklígen inte tänka på något annat än duschen och min sköna stora säng.

hoppas att ni har haft en jättemysig helg. natti natti!!

RSS 2.0