TODAY


Friday- My FRI day

hello hello hello
Long time no seen :)

Idag, just nu är jag ledig! Jag har inte gjort mycket idag mer än tagit det lugnt. Egentligen så skulle jag ha varit i backen hela dagen men jag har inte haft krafterna att dra ut i backen med några tusen 08or som inte kan åka.  Haha så det får bli backen imorn ist när de flesta har åka hem.
Ikväll blir det party!! Ola (my boss) bjuder på smörgåstårta och öl/cider ikväll 16.30. Han kallar det ! "Aftersportlov" och personalen firar att vi överlevt sportloven. Haha jag tycker att det är jättesnallt av honom.
Så vi börjar där och fortsätter senare och kvällen avslutas på trapper. Haha det är sååå skönt, han inte festat på efigheter känns det som. Och nu när jag är ledig imorn så tänkte jag slå till. Dessutom är Emelie och Carro oxå lediga imorn så det blir väl bakishäng i backen ^^

Igår så hade vi girlsnight hemma hos Carro. Jag, Tess och Eme. Vi hade en massa goda frukter som vi åt. Gjorde ansiktsmasker på varandra och fixade lite manikyr. Självklart kollade vi på SATC :)
Vi hade jätte mysigt och det är verkligen inte sista gången vi har en tjejkväll.

Nu ska jag äta lite lunch sen så kommer Anna och hämtar mig. Jag får skjus till anläggningen så slipper jag gå. Anna ska ändå till jobbet så ^^

Ha en mycket trevlig fredag. Jag uppdaterat senare.
PUss PÅ er!!!

Stockholms veckan är här

Måndag och en massa folk överallt. Långa köer till liften och fullt upp i hyran och shopen.
Jag är helt slut efter idag. psykiskt. Men med mat i magen är jag nästan fullt igång igen.
Rödspätta och potatismos. :)

Jag ska hem till Emelie och spela spel och kolla på film. Det är perfekt ikväll. Jag ska även ta med datorn till henne och låna lite filmer ^^

Haha tänk vad man kan göra med lite tejp :) Jag har lagat ett tål i mitt linne med lite tejp och det vart asbra. Syns NÄSTAN inte. :)

Byye


Veckans sista dag, söndag

Godkväll på er! Läget?
Jag sitter och kolla på POTC 3. Det var ett tag sen man såg den sist. Vi har ätit tacos och drickit lite vin. Mycket gott må jag säga.
Imorn är det måndagsmöte 8.15 så det blir en tidig kväll för oss.

Har nyss fått veta att vi har fått en till inneboende. haha, det finns ju inte ens plats i kylen. Och i rummet han ska bo i finns det inte ens en säng så jag har ingen aning hur det ska gå. Men aja... vi får väl se.

Nu ska jag duscha sen sova. Godnatt på er! PUSS

TiTTa vem som snackar nu

TJAAABAA!  Länge sedan sist nu. Mycket har hänt. Mycket jag inte vill prata om. Och det är inget roligt. Men det finns bra saker som här hänt oxå :)
I torsdags var jag, Emelie och Tess ute och körde skoter. Vi var upp till Våffelstugan och runt fjället lite Askul!! Sn igår så var jag och Emelie till backen för att åka lite bräda, men eftersom det är en massa turister som nte kan åka så plogar  ner så blir det is i backen och eftersom det snöar en massa så blir det vallar i backen. Slutsatsen är allstå att det är inte kul att åka. Så vi drog till sveg ist :)
Shoppade lite på dollar stores, ica och systemet. :) Sen mötte vi upp Frida som gjorde oss sällskap till Knuten för lite pizza. Mumma!
Därefter drog vi hem till Emelies föräldrar och Em vart friserad. Ja just de, jag har kört lite bil oxå ^^ Haha

Idag har jag jobbat. Vi förbereder oss för Sthlms veckan som börjar i morgon. Ih vad med folk det kommer att vara.
Så, To be continue....


ps, Jag älskar dig pappa!

Yo!


Tisdag 17/2

TJABBAA!!!  Jobbigaste dagen EVER! Fy vad med folk!! Massa massa att göra hela tiden. Men nu är dagen över och jag sitter just nu och njuter för att K lagar mat :) Wee!
Vi har köpt cheezballs till ikväll, vilket betyder myskväll med film och filtar :) Eme kommer hit sen, jag och tess ska hämta henne snart. Så det blir jag, K, Eme, Tess och Mattias. :)

Min alla hjärtans dag var supermysig. Vi badade och åt asgod mat. Har aldrig (vad jag minns iaf) ätit kantareller och det vara asgott. Jag åt grillad kyckling, rotfrukter, råstekta potatisar med kantarellsås. MUMMMA!
Hur var eran dag?



Fredag den 13

Fredag, helg för er, arbete för mig. Ikväll så blir det Trapper. Det är ett live band som spelar och alla anställda ska tydligen ner, då kan man ju inte precis dissa det.
Jag har precis ätit och duschat. Klippt K och diskat. Haha bra blandning du.
Nu sitter jag bara och väntar på att Emelie ska komma hit så ska jag, Em och Therese dricka lite vino. Mmm
Imorgon är det alla hjärtans dag! <3 Längtar lite faktist. Ska bli riktigt mysigt med Bubbelbad och lyxig middag. Speciellt när jag har K som sällskap <3

Well well, jag var trött, typ som igår. PANG sa det bara! Iaf igår kväll vart det filmkväll med Tess och Em. Disney <3 Atlantis och Bernad & Bianka. Till det VINO!

DAGENS BILD: Elsa

Fan vad jag saknar er<3!!!!!


Tordag 12/2

Jag har såååå ont! Vi har åkt snowboard hela dagen. Jag, K, Marcus och Anna. Ramlade pga av små turister och slog i armbåden och knäna. Ont! Mina knän är allderles blåa men armbågen gör bara ont.
Annars gick det jättebra idag att åka. Jätteskönt och perfekt väder. Solsken och lagom kallt. :) Väldigt bra dag.
Imorgon är det jobbet igen. Känns ganska så bra :) Haha har inte varit på jobbet på 5 dagar så det är dax nu tycker jag. Har ju legat sjuk och sen har jag varit ledig i två dagar. Men jag är pigg igen och redo för arbetet. Ska bli skönt att komma igång.

Min egergi sjönk totallt. Jag vart så himla trött. Och klockan är bara 19.25! Hur ska jag klara av att vara vaken resten av kvällen? Där har vi dagens iilands promblem!

chill på hög nivå

Jag är så dukig jag :)
Jag har städat, tvåttat och lagat mat. Men eftermiddagen spenderade jag med K i backen :) Snowboard!! Äntligen! Det gick jättebra, Men jag känner nu i benen att det var ett tag sedan jag åkte. Haha otränad ^^
Just nu sitter jag i soffan med K och rocko och tittar på tv. Vi dricker lite gott och njuter av våran lediga dag som följs av en ledig dag :P K ska iväg och träffa marcus och några till och jag ska nog hänga med Emelie. Får se vad vi hittar på.
Jag är sååååå sjukt glad att jag är ledig imorn oxå! Sova ut ska jag göra!

Hur är det med er?


Its not me its you

I Love LOVE Lilly Allens nya skiva " Its not me its you"
Låtarna är stört sköna och hon har verkligen gjort en comeback från förra skivan.

Enligt mig, är hon stencool!

freeeeezing

För ungefär en timma sedan då jag kollade var det 24 minus ute. K gör sig redo för att åka ut i bacjken, själv vägrar jag gå ut just nu. Jag ska tvätta och fixa lite annat. Ikväll är det kvällsåkning och då jäklar ska det åkas :) Kring 17- 18 tiden ska jag ut i backen tillsammans med K och massa andra.
Lite pirr är det i magen eftersom jag inte åkt på ett tag nu. Men det kommer säkert att gå bra :)


update


Jag och K har varit och beställt tid på hotellet tills på lördag. Valentines day <3
Vi ska bada jacuzzi (stavning?) och äta lite lyxigare middag. Jag tror att jag ska sola oxå, man känner sig så fräsh efteråt. :)

Mys 2000!


Duktig flicka

Iv'e been cooking :) Diskat har jag gjort oxå. Nu när jag äntligen fått lite energi i mig så ska jag ta och tvätt lite underkläder och mina arbetskläder.
Det är allderles tyst här i stugan... well inte precis. Det knakar i väggarna och kläderna på krokarna ramlar av i hallen hela tiden. Ghosts.. :P Men förutom det så skulle jag vilja att K kommer hem från jobbet. Miss him!

By the way, det är tisdag och pizzabuffe på trapper. Men för att dissa trapper ett tag så blir det pizza från hotellet. No offence till dig Joel men hotellets pizzor är goda och en aning billigare ( yay för personalrabatt)




 

febern är äntligen borta!!

Morning dudes!!!!!!!!  Jag ligger här på min plats i soffan igen. min feber är borta ( yaay) men jag är allderles svag i kroppen. Jag måste få i mig mer mat och vitaminer om jag ska orka jobba. Eftersom jag har legat sjuk har jag inte haft någon matlust och dessutom känner jag inte smaken på maten jag äter. Men idag så har jag matlust och jag har redan ätit en STOr frukost. 2 mackor, havregrymsgröt, oboy och en banan.
Jag tror att om jag blinkar med ögonen så tar nog K med sig pizza när han åker från jobbet till middag:) HOPPAS :)

Det är sååå himla skönt att febern är borta. Känner mig friiii!! Haha, Förskyldningen är fortfarande kvar fast den har oxå blivit bättre :)
Nu är jag ledig i två dagar ( ledig inte sjuk) och sedan är det jobb som gäller. Jag vill verkligen tillbaka. Jag saknar mina arbetskompisar i Bergsliften. <3
Det är såå soligt ute igen och jag vill inte annat än ut i backen. Vill åka snowboard. Tänk, om två månader är säsongen slut :(:(:( tiden har gått så fort. Nu dom sista två månaderna så ska jag verkligen njuta av att vara här i fjällen och ta vara på dagarna i backen och vara happi på jobbet :)

Jag vill inte ligga här längre, jag vill ut!

vättskrämd!!

Okej, nu är det officiellt, det spökar i denna stuga. Jag hade precis vart på toan och tvättat ansiktet då jag kommer in till mitt och Ks rum och ser en annan person i spegeln bakom mig. Asläskigt!! Det var ingen i huset när det hände och verkligen lite en äldre amn ( kring 40 års åldern)
Saker ramlar i govlet och kylskåpet öppnar sig. Jag är seriöst uppskrämd!

K har precis kommit tillbaka, och nu alla andra. Jag är inte ensam längre. :)

Jag är mörkrädd och jag tror på spöken!

where are u?

Vissa dagar när man verkligen inte mår bra är det så sjukt skönt att ligga i soffan och bara vara sjuk, men när man har legat i snart två dagar och heter Johanna så är det ganska så lätt att bli rastlös. Typ som nu.
Jag är en person som älskar sällskap och jag skulle gärna vilja ha det nu. Iaf en katt eller en hund att snacka med.
Fan, var är den där elgen när jag behöver den?


new week, new look lol

Yaay, jag lyckades :) Som ni ser så har bloggen nytt utseende. Me like changes. Jag hade först en annan bild som carro gjort till mig men den var lite för liten och bloggen såg sne ut. Synd för bilden som hon gjorde var jättefin!!
Iaf så är jag hemma idag oxå. Feber börjar försvinna men förskyldningen vill vara kvar. Varför? Gillar du mig så mycket?

Det är så fint väder ute och här ligger jag och tycker synd om mig själv inne. Här är det inte ens varmt! Brr. Vi har ju en öppenspis som kan eldas i men eftersom jag är ensam hemma så vågar jag inte ifall att jag bränner ner stället. HAha skulle vara typiskt mig. :P
Filtar får väl duga.
Usha.... jag är hungrig men jag har inte ork att laga mat. Order? Pizza? Yuumm!!

the Vday is comin up

Om mindre än en vecka är det alla hjärtansdag <3 Kärlekens dag, din dag.
Vad ska du hitta på?


Nikita clothing



Jag vill bli frisk och åka bräda!!!!! 


the list.

Idag består min dag av
* soffan; urskön och mjuk som fan.
* filmer i mängder!!! har redan sett, Ghost whisperer säsong 1, sex and the city the movie och några avsnitt av Sweet sixteen på mtv
* juice, vatten och cola
* filten!!!!!!!!!!
* mumsi ( hemligt)

haha jag har sååå kul.. inte. Eme kanske kommer förbi och ska kolla på bend it like beckham med mig. YAY sällskap!!! 
Fan, om jag inte mår bättre ikväll så funderar jag även på att vara hemma imorgon oxå. Det är väl ingen ide att vara på jobbet om man har feber och har ont i kroppen. Vad tycker ni? Skulle du ha gått till jobbet?

Nu ska jag kolla vidare,
Bye


SJUK

well well, look at me. Här ligger jag i soffan efter en natt feberfrossa. Jag var likblek igårkväll och fick feber när jag hade gått och lagt mig. Fy säger jag bara. Har typ inte sovit något inatt. jag vakande i natt av att jag trodde att min tunga hade svällt upp och att jag höll på att kvävas. HAHa det låter ju hur fjantit som helst när jag berättar det men det var hur läskigt som helst.
Så nu ligger jag här ensam i stugan och tittar på "my sweet sixteen" mataron på MTV. Fan vilka bortskämta snorungar det finns!

Det vart ingen ny layout på bloggen igår, jag orkade lixom inte, men ni kanske förstår. Ska försöka fixa det idag ist.
Weeee det är jättemycket snö ute!! Det bästa: det kommer mer :)

Sällskap vore kul.... Funderar på att kidnappa min chefs hund bara för att få sällskap, haha men det skulle jag aldrig våga.

Nu ska jag kolla på lite mer tv, ciao!

Tack, du är en ängel

Åh! jag vill bara tacka en underbar tjej som har hjälp mig göra en ny header till mig blogg.
Du är sååå sjukt snäll och bilderna var jättefina!! Tack söt!!

Titta gärna in på hennes blogg!! http://carolineforsberg.blogspot.com/


Jag fixar om bloggen ikväll så får ni se resultatet!

working girl, fast försklyd. ett ord: starkt


Lördag på riktigt!! Men work iaf.

Hellooow! Jag är tillbaka på jobbet och är tvärförskyld. Not really fun. Så jag vart placerad i Mellis. Helt okej faktist, med tanke på att jag inte mår mitt bästa och med tanke på att jag ser ut som jag har haft silikon i näsan..... öh... kanske inte riktigt men det känns som så iaf.
Det börjar närma sig v.7. Shit, då jäklar så får vi gäster. Sportloven börjar och alla vill åka i backen.

Igår kväll så vart jah bjuden på middag hemma hos Emeile och Danne. Det var Danne och Nicke som lagade mat. nötkött, pommes och ädelostsås och champinjoner. Mumms vad gott det var!!! Cola till det:)
Min hemresa var det underbar. det var verkligen skönt att komma hem ett tag och träffa familjen och vovarna. <3

K är ledig idag den grisen!! orättvist! Det har snöat en massa massa inatt så det är säkert hur najs som helst att åka bräda idag. Pudersnö!
Jag är inte ledig förän på onsdag, och då hoppas jag stort på att det är lika skönt att åka då.


Jag skulle vilja ha en ny layout på bloggen. Ska kolla vad jag kan fixa idag.

xoxoxo

Tuesday.. or saturday in my world

SOL och shopping :) Jag har köpt mig en t-shirt och halsduk från carlings. Puder och consealer från Hm, Tre par undies från hollywood. Parfym och sminkbortagnings medel från Kicks.

Det är så himla mysigt att ligga i soffan och mysa med Elsa <3 Har saknat henne så sjuuukt mycket.
Hon är såå himla go!!

Vi sitter och kollar på Mulan 2, hahah jag vet att jag är rätt så barnslig men Lev med det! Snart så är det middag. Mmm Jag är hungrig som ett as. Sitter och knaprar på en toblerone :) Also very good :)
Ikväll blir det nog bara ännu mer mys i soffan men familjen. Är det någon bra film ikväll?





Home sweet home

Helt otroligt vilken känsla det är att vakan upp i sitt eget rum i sitt eget hus. Hemma igen, men bara på besök. Åker imorgon kväll igen :(
Nu idag så ska jag och min bror in till Hudik och shoppa lite. :) Sedan så ska jag hem igen och hänga med mina vovvar <3<3<3<3
Ikväll blir det hela familjen som äter middag tillsammans. Mys!
Nu ska jag borsta gaddarna sedan dra iväg.
Hörs sen! Ha en bra dag! xoxoxoxo


RSS 2.0